Deichmannal másnak is voltak problémái (cipővisszavétel)?
Le szeretném szögezni, hogy nem azért van havonta új cipőm, mert a Deichmannba viszem vissza cseréltetni.
A helyzet a következő:
2014 12 12 vettem egy bakancsot 19 900 ért, tehát december közepén, BAKANCSOT ergó kb 4 hónapot használtam utána, és ment a szekrényembe.
Most gondoltam a napokban előveszem, mert kezd hűvösebb lenni. Akkor láttam, hogy az oldalánál a ragasztás el engedte, és SZERINTEM be is tört az oldala (erről lentebb)
Ma volt rá időm, szóval vissza is vittem.
Kapásból, amikor mondtam, hogy a cipővel van probléma, valahogy mintha beflegmúlt volna a nő.
Elmondtam, hogy mi a problémám, ő mondta, h oké, küldi javításra (semmi gond nincs ezzel, nekem jó ha megragasszák, és az jó lesz, mint mondtam, nem hobbim, hogy cserélgettetem a cipőket)
utána megkérdezte hogy cipőkanalat használok e?
nem is értem miért használnék, egy cipzáros fűzős bakancsnál WTF
válasz: látszik, hogy nem.
mivel tisztítom?
ez is vicces kérdés, honnan tudjam mivel tisztítottam egy évvel, fél évvel ezelőtt gondolom vizes ruhával
Amire szintén megjegyezte, hogy azzal sem szabad, mert ez bőr stb.
Akkor a hóba se mehetek benne? vagy ha esik az eső?
és a végére hozzá tette, hogy ez nem betörés, hanem a cipő alapból ilyen. :D
Hát rendben :D legyen
bőr cipőnek tényleg baja van ha vizes ruhával áttörlöm?
(autóval járok... nem mocsárba... )
Semmi gondom a D. cipőkkel. Igaz nem egy páram van hanem egyszerre 5-6 amiket hordok így túl sok terhelésnek nincsnek kitéve. Plusz kocsival járok plusz a nap nagyrészét itthon töltöm akkor pedig nem csizmában vagyok. Nagyon kevésszer kellett visszavinnem, de akkor gyorsan és korrektül reagáltak.
Amúgy a te esetedben már neked kell bizonyítanod hogy gyári hibás a csizmád vagyis a kermi kb 7000 Ft os díját neked kell fizetned.
Ha a D. megjavíttatja a csizmád akkor ebben az esetben fair tőlük mert csak az első 6 hónap sima ügy, te pedig 1 éve vetted. Az hogy abból alig használtad az ebből a szempontból nem számít.
Nekem nem szokott gondom lenni Deichmannos cipőkkel, szinte csak ott vásárolok. Ha mégis, akkor elküldik javításra, ha utána is szétmegy, visszaadják a pénzt. Egyszer jártam így.
De! Ilyenkor nem szabad igazat mondani! :) Használsz cipőkanalat? -->Persze! Mivel tisztítod? --> Bőrcipőhöz való ápolóval, itt vettem. Ez a jó válasz! :)
Bőrcipőnek amúgy tényleg nem lesz jót, ha vízzel törölheted, ápolni kell speckó cipőápolóval, mert kiszárad a bőr, és betörik. Amikor évszak végén elteszed, akkor pedig ki kéne tömni az orrát. Viszont a te cipődnek a talpa tört el ha jól látom, azt nem tudom, hogy csináltad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!