Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tűnjek kevésbé "ártatla...

Hogyan tűnjek kevésbé "ártatlannak"?

Figyelt kérdés

Nem tudom,hogy ebbe a témába passzol e leginkább a kérdés de ide is tartozik azt gondolom.

Szóval a problémám talán furcsa de engem egyre jobban zavar.

26 éves vagyok.Mindig is fiatalnak néztem ki és most is jóval fiatalabbnak tűnök a koromnál.

Ez még nem is zavarna annyira.

De amit mindig hallok emellett az,hogy ,milyen ártatlannak nézek ki.

Egy ideig dohányoztam amiről szerencsére leszoktam..

De akkor is mindenki hüledezett,hogy te,hogy dohányozhatsz te nem úgy nézel ki..

Imádom a horrorokat és a krimiket.De ha valakinek megemlítem nem hiszi el..Merthogy ilyen ártatlan külsővel nem létezik ilyen.

Na meg a kedvencem,hogy megkérdezik,hogy szűz vagyok e még pedig egy éve már,hogy férjhez is mentem :D

Tudom nem kéne foglalkozni az emberekkel de baromi irritáló,hogy az emberek azt hiszik,hogy a külsőnk majd elárulja rólunk milyen emberek vagyunk..

Szóval szeretnék valahogy megváltozni külsőleg is ,hogy ne nézzen mindenki szentfazéknak.

Ha van tippetek nyugodtan osszátok meg velem :)

2019. szept. 28. 22:48
 1/6 anonim ***** válasza:
60%
Kezdj el sportolni, szedj magadra egy kis izmot, hordja testhez simuló ruhákat, változtass a hajadon, pl. festesd be, sminkelj, öltözz divatosan.
2019. szept. 28. 22:56
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Pont az ilyen hozzáállás miatt xDD Aki másoknak akar megfelelni azon meglátszik a bizonytalanság. Miért érdekel, hogy mit gondolnak?

Legyél egyéniség.. legyél egyedi, olyan amilyen senki más.

Ha ezek megvannak, de még mindig zavar téged az ilyen megjegyzés, szerintem rossz társaságban vagy. Miért baj, ha fiatalabbnak vagy ártatlanabbnak néznek? A többiek olyan kemények vagy mi? xD Az egyébként is az embernek a tekintetén látszik, hogy mennyire elvetemült. Valamit mondj még légyszi, mert nem nagyon értem a problémát :D Én most ilyen szemszögből tudtam megfogni.

2019. szept. 28. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Lehet alacsonyabb is vagy mint az átlag .

Én pl igen .156 centi vagyok 21 éves , és alsó hangon -nagy ritkán 17rede inkább -18 ra tippelnek a pasik de viszont nekem nincs baj a kinézetemmel mert fejlett vagyok , sportolok . A melleim és a fenekem is a helyén van . És az a fura , hogy tesómat aki 17 éves mindíg 20 -24 nek nézik. És nem őt az énhúgomnak hanem fordítva.

Tehát egyébként , hogy kit hány évesnek néznek ez sok mindentől függ. Nem csak a magasságom , hanem nekem pl az arcom miatt a legjobban. Olyan sima a bőröm , és olyan kislányos finomságúak a vonásaim sokak szerint , és nem nézik ki belőlem az emberek e miatt hogybén több lennék 18 -tól. Tesómnak kicsit durvábbak a vonásai , cigizik is látszik is rajta , a bőrén , meg ő másabb.ezért nézik annyinak amennyinek.

Szóval engem mindíg örömmel tölt el , ha fiatalabbnak néznek engem mint tesómat pedig ő a jóval fiatalabb :D .Mert tudod majd 40 50 évesen nagy eséllyel egy jó pár számot majd le tudok tagadni , és úgy gondolom hogy ez csak előny ha most fiatalabbnak néznek.

Szerintem ennek neked is nagyon örülnöd kellene .

Ha nem akarsz tetszeni más férfinak , hanem csak a férjed létezik számodra , és ő amúgy is lát mindenhogy és úgy tetszel neki ahogy vagy akkor ez nem is igazán számít , hogy fiatalabbnak tűnsz a korodnál más emberek szemében.

De ha mégis ennyire zavar , akkor

1 sokat számít az hogy milyen paramétereid vannak. Ha túl sovány vagy , és nincs egy kis melled feneked , akkor e miatt egész biztos hogy fiatalabbnak fognak nézni .Ezzel hízással és feszesítő gyakorlatokkal segíthetsz könnyen. Probléma megoldva .

2 öltözködés . Sok 20 as nő bele esik abba a hibába , hogy nem korának megfelelően öltözködik. Na itt kétféle képpen lehet . Vagy túl gyerekesen ( miki egeres felső , plaboy melegítő csicsás kínais gyöngyös cucc, meg ilyen gagyiságok nem sorolom) vagy korához képpen túl "korosan". Elavult göncöket húznak magukra.

Meg kell találni az arany középutat . Viszont ez attól is függ hogy mi az ember foglalkozása . A lezser stílus , a finomabb elegancia , visszafogott bázis színű semmi mintás dolgok egy egyszerű farmerrel , és egy jó cipővel ( nőiesség kiemeléséért kiállok a magassarkú dolgokért ) sok mindent kifejez. Bő ruhákat abszolut kerüld . Ha jó a feneked és a cicid , akkor bújj nem túl kirivó , szűkebb darabokba. Fontos a stílus , az igényesség tükrözése.

3. Haj hordás . Sokan úgyszínt beleesnek abba a hibába hogy sokszor nem foglalkoznak a hajukkal. Megmosom éppen megfésülöm felkötöm és szevassz. Valakinek ez is jól áll. De az attól függ hogy a copf milyen összképhez párosul. Egy nónek a haja kor függyvényében is sok mindent kifejez. Meg kell találni azt a frizurát , ami te hozzád legjobban illik . Ha az hosszú , akkor legyen hosszú ha pedig rövid akkor igazán választhatsz egy dögös bob frizurát , amit egy hozzáértő fodrász gyönyörűen formára vág.

Ott fentebb írták hogy fesd be , én nem igazán ajánlom ,lehet később csak kínlódnál vele. Szerintem az eredetivel is lehetne valamit találni ami feturbózná a kinézetedet.

4 sminkelés. TÖbb féleképpen lehet sminkelni magad .nagyon és kevésbé. Nos én a természetesebb hatást preferálom.viszont , ha eddi nem festetted magad , akkor én ajánlanék egy kis sminket , csak annyit amennyivel te még te maradsz.

Én ha magamból indulok ki én alapból mindennapokban magassarkús elegánsabb stílúsú lány vagyok , kevésbé szeretem a sportosságot , ezért mindíg elegánsabb visszafogottab sminket választok a mindennapokra .

A smink rutinom annyiból áll ki ,hogy alapból nyár típus vagyok sötétbarna hajjal és kávébarna szemekkel . Nekem nagyon jól állnak a barna természetes árnyalatai. Így a szememet is a barna árnyalataival emelem ki .a bőrömhöz passzoló ásványi alapozó+púder a fixáláshoz , szemlillaspirál és vitaminos ajakolaj.

Ha természetes hatással sminkelni szeretnél hogy dobj a kinézeteden , és nőiesebbé válj üdébbé,nmeg kell találd a te színeidet , a bőrtipusod , a haj és szemszíned segítségével. Barátod lehet benne az internet.

Minden téren kövesd az alapszabályt . A kevesebb néha több!

Ezen dolgokkal érettebbé teheted a kinézetedet . Teljesen más lesz a kisugárzásod .

Ha tudtam segíteni akkor örülök ! :)

Ha szeretnél változni külsőleg hasonló irányban mint miket leírtam akkor ha írsz privátot szívesen segítek konkrétumokkal , ha leírod milyen vagy , milyen az alkatod hajad szemed , öltözködésed stb. És egítek ötleteket találni . De keresgélhetsz az interneten is , hogy hogyan alakulj át , sokat segít !

2019. szept. 29. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyakran engem is hasonlóan “ártatlannak” könyvelnek el, pedig szó szerint Nicki Minaj idomaim vannak.

Pedig csak arról van szó, hogy alacsonyabb vagyok, mint az átlag, a vonásaim pedig annyira lágyak, hogy inkább hasonlítok valami mesefigurára vagy valami retro, Betty Boop szerű női karikatúrára, mint egy “átlagos”, 20 éves “felnőtt” emberre.

Egyik ismerősöm, aki kvázi semmit nem tud rólam, egyik összejövetelen kvázi megválaszolta helyettem, hogy “én biztos, hogy nem fogok inni”, mire az én válaszom az volt, hogy “Nem vagyok ám ilyen szendeszűz!”

A legdurvább az volt, amikor a 14 éves húgom felvételi eredményeit néztük meg, és egy tanárnéni HOZZÁM jött oda, hogy gratulál, nagyon jól sikerült. 🤬

Ma már merészebb vagyok az öltözködésemmel illetve a sminkemmel. Mert így vagyok önazonos. Mert konkrétan a “lelkemet” festem magamra, az öltözködésemmel pedig az életem bonyolult gondolatait, a világlátásomat igyekszem prezentálni.

Már nem félek a merészebb ruháktól, vagy attól, hogy kicsit “szexiskedek”. És aki ez alapján akarja megítélni, hogy milyen ember is lehetek anélkül, hogy váltott volna velem akár egy szót is, azt teljes szívemből sajnálom.

2019. szept. 29. 10:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt mondja, hogy ártatlan, kis törékeny vagyok.

Nos a személyiségem pont az ellentéte. Kib***tt velem a természet.

Alacsony vagyok és vékony, melleim kicsik. Ráncaim nincsenek, bőröm sima,bár van bőrbetegségem. Sajnos fiatalnak is nézek ki nagyon, pedig nem vagyok az. Hangom nagyon vékony, nem is merek megszóllalni, nagyon gáz hallani. Na ezek a külsőségek, ezek alapján vagyok ilyen. Pedig valójában bunkó vagyok, agresszív(és az ilyen beskatulyázásnak van köze hozzá).

A lezser, sportos ruházat híve vagyok.

Ha nőiesen akarok öltözni, úgy nézek ki, mint egy gyerek az anyja ruhájában, Sminkkel ugyanez a helyzet.

2019. szept. 29. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

# 3 vagyok . Csajszik újra mondom :) ne bánkódjatok ,később ez csak a hasznotokra fog vállni . Irigykedni fognak ránk akikre fiatalabbnak nézünk ki most is mint ahány évesek vagyunk . Engem zavar kissé a magasságom , de egy gyönyörű akármilyen fazonú masssarkú szanda bokacsizma némileg megoldja , és kiemeli alapból a nők alakját . Az alacsonyság nem mindenkinek tetszik , akárcsak a túl magas lányok sem tetszenek mindenkinek ám :)

4-es . Ez egy jó irány. Ez a hozzáállás különös képp tetszik. Nem kell mindíg az emberek véleményére hallgatni amit úgy alkottak rólunk hogy nem is ismernek minket. Azokat szépen el kell engedni a fülünk mellett és megigazítani a koronát . Fel sem kell venni . Az jó ha egyedi vagy és megtaláltad azt a stílust ami te vagy .

5ös

Több önbizalom ! Ne nézd le saját magad , egy kis hízás mindenféle képp kell. Vannak az interneten hízókúrák , ha akarod menni fog . Nagyobb Cici és popsi garantált ha nagyon sovány vagy. Egy kis torna pedig helyre teszi formát ad . Hízni normális szintre szerintem nem csak ebből az okból érdemes! kellenek Idomokhogy egy nő nő legyen , de hidd el nem kell hozzá légzsák hogy egy mell szép legyen . Egy "A" mellett is csak ki kell emelni ! Valaki csak a tenyérbe illőt szereti . Sőt sokszor szebb egy kicsi formás mell Megfelelő ruhákba kell bújni ehhez is . Tudom hogy valakik genetikailag olyanok ,hogy nem nagyon híznak . Nekem is volt olyan korszakom 16 évesen hogy sovány voltam rövid ideig . És rossz volt.nagyon. 17 éves korom elejére összeszedtem magam és csak úgy fordultak utánnam a fiúk, mert arányos lettem és megújúlt a kinézetem. Pedig nincsenek implantátum méreteim.

Mára már tudom mi áll jól nekem , de nem egyből.

Még nem késő változtatnod , fiatal vagy , itt van az élet és a külsőségekben sem kell arra törekedni hogy tökéletesek legyünk , mert olyan nincs . Csak egy szintet kell elérni ahol az ember jól érzi magát. :) és a beskatulyázással , az hogy te rólad épp mit gondolnak egyenesen sz*rd le , az élet az olyan embereknek akik ítélkeznek mások felett lenézik épp azért amiért , néha unalmas , és csak röhögni kell rajtuk egy jót.

2019. szept. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!