Kevésbé szép testű/bőrű lányok, ti hogy oldjátok meg a fürdőruha témát ilyenkor nyáron?
Striás a csípőm, nagy fenekem van, a combjaim összeérnek, és a hasam sem kifejezetten lapos, ráadásul a cicim sem épp a kicsi kategória (80D), a bőröm a létező összes szörtelenítő módszertől kipirosodik/kipattog, így hiába sima a lábam, nem valami szép látvány. Arányos vagyok, vékony a derekam, de ezek a bőrhibák nagyon zavarnak amikor a helyzet úgy kívánja, hogy fel kell venni a bikinit. Ti mit szoktatok ilyenkor csinálni, nem féltek, hogy megszólnak esetleg? Rövidnadrágot hordok, és eddig nem szólták meg a lábamat, de nagyon rosszul esne, ha esetleg megtörténne.
20L
Pont most voltam strandon,szerintem ne izgulj,ezeket senki nem nézi,meg amúgy is kb az összes strand tele van elhízottakkal, sörhasúakkal...stb.
Szóval szerintem te senkinek nem fogsz szemetszúrni :D ne parázz
17/L
Nem nagyon van tökéletes ember, és a strandon sem modelleket fogsz látni.
Én eljutottam odáig, hogy pont nem érdekel, felveszem a nekem tetsző bikinit, pont.
Ha esetleg önbizalmat ad, vegyél egyrészest vagy magas derekú bikinialsót. A bőrödön pedig segít a napfény.
Annyira nem zavar, látni nálam rosszabat is a strandokon :D Jobban aggódok ha pl dolgozni megyek rövidebb ruhában/shortban, mert ott inkább kiszúrják az ilyeneket mint strandon.
Esetleg vegyél egyberészes fürdőruhát, nagyon divatosakat is lehet kapni, hátha abban jobban érzed magad mert többet takar. Én strandkendőket szoktam használni még, mert furán érzem magam ha egy szál bikiniben állok sorba. Kb mint a törölközőt úgy szoktam mell felett megkötni, de jobban néz ki int ha tényleg törölközőbe bugyolálnám magam.
A kipattogós bőrrel én is szívtam. Heti 2-szer radírozom most azokat a részeket ahol ki szokott pirosodoni és naponta kenem bőrápoló olajjal, mert a testápoló nekem nagyon csípte a bőröm viszont hidratálni kell. Ha borotválom a bőröm balea after shavvel szoktam utána bekenni ( [link] -már másabb a tubusa). Nem csodaszer, de kevésbé piros a bőröm tőle és legalább nem csípi utána a lábam ha izzadok. Esetleg ha épp jobb állapotban van a bőröd menj inkább gyantáztatni, jobb mint ha házilag esel neki (hátrány ugye hogy drágább).
Én sokat járok strandra, strand mellett van hetvegi házunk. Hát olyan emberek járnak, hogy egy kis sulyfelesleggel ki se tűnök...sőt... meg jól is nézek ki.
Ne parazz a hibáid miatt, érezd magad jól amíg tart a nyár. Mindjárt vége sajnos.
Na, nekem meg van egy hosszú, nagy heg a combomon közvelenül a hajlatban.
Irtó csúnya, recés, fehér, de leszarom. Megcsináltathatnám, de nekemaz a heg azt jelenti, hogy túléltem a PIC-et, és egészségesen felnőttem.
A combom is striás picit, meg a seggem most épp laposabb, mint kéne.
Mellem az mondjuk nincs :D
Bikiniben megyek, és aki megszól, az kihúzza a gyufát.
Amúgy pont most nyaraltunk Rovinjban, még korombeliek között is volt mindenféle lány.
Kövér, meg még nlam is vékonyabb, striás, foltos, ilyen-olyan, hátaztán.
Én fürdöni járok a strandra, nem másokat nézegetni - ok, 1-2 nagyon pöpec alakú csajt azért megnézek, kissé irigykedve, de ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!