Milyen egy szép egyrészes fürdőruha egy fiatalon? 17/L
Én nem hinném,hogy az összes 70 éves ilyet hord.És wellnesbe tökéletes az egyrészes.
Szerintem nagyon is szép tud lenni. Én vékony, jó alakú lány vagyok, és vannak divatos egybe részesek meg nekem a trikinik is nagyon tetszenek, van nekem abból is vagy 2 de leginkább egybe részest hordok. Abból pánt nélkülit, meg egy olyat amit a nyakánál kell megkötni.
Nekem annyiból tetszik hogy nem kell folyton igazgatni a bugyit úgy mint a bikininél, nem szoktam napozni, nem szeretek, meg a bőröm érzékeny is. Ha olyan strandra megyünk a barátommal, vagy a családdal ahol nagyon nincs árnyék és nagyon erősen tűz a nap, akkor beszoktam vállalni a hosszú ujjú garbós nyakú tornadresszt. Nem szeretem igazán de az legalább takarja a vállaimat mert az a legérzékenyebb, pedig nem vagyok fehér bőrű csak régen még 4 éve volt egy durva leégésem és egyszer nagyon forró víz is érte ami végett nagyon durván nézett ki a vállam és az orvosok javasolták hogy dresszt viseljek. Próbáltam már fürdőzésre alkalmas felsőket is de nem igazán szerettem őket a bikinim bugyija miatt mert folyton lecsúszik ha túl szorosan kötöm meg akkor meglátszik a csík és viszketni szokott amitől kiütéses lesz. Ezért maradtam a dressznél és az egybe részeseknél.
A barátommal sokat járunk el fedett strandokra is leginkább úszni, vagy csak ki kapcsolódni akkor jó a pánt nélküli is.
De az egyik barátnőm is egybe részest hord, nem azt a hagyományost hanem divatosat és neki nagyon jól áll.
Egy husisabb lány ismerősöm meg tankinit hord.
Én szoktam ilyet hordani, eddig kb mindenkinek tetszett, nagyon sokan megdicsérték.
Persze arra készülj fel, hogy ez "meglepő", és lehet, hogy először megbámulnak, mert kilógsz a sorból, de egy szép alakon egy modern darab nagyon jól tud kinézni (+szinte esélytelen villantani benne, és az úszás is kényelmesebb)
Nekem tetszenek, én is vékony vagyok kis mellekkel. Évek óta nem volt rajtam fürdőruha, de ha megyek strandra, az egybe részes lesz, mert én nem szeretem a hasamat mutogatni, meg ezek jobban is tetszenek
L22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!