Nők! Mi a véleményetek azokról a fiatalabb 20 év körüli nőkről akik nem hordanak melltartót és látni lehet a ruhájuk anyagán keresztül a mellbimbójuk formáját is?
Nem ártok azzal sem senkinek ha holnaptól fecskében járok mindenhova, mégis egyfajta vizuális merénylet. Ugyanez a kéretlen csecs az arcomba.
Nem hiszem hogy az lenne az egyetlen megoldás hogy ne nézzen oda a másik ember, én meg azt csinálok amit akarok, mert ezek nem olyan áldozatok azért, amikben nem lehet kompromisszumot kötni, vagy meg kell hasonulni.
Senki nem akarja ráderőltetni hogy hordj melltartót, a kérdés arról szól, hogy lehetnél tekintettel azokra az emberekre, akik nem kíváncsiak a melleidre az 1mm-es anyagvastagságú póló anyagán keresztül.
Komolyan mondom te csak a saját kényelmedben tudsz gondolkodni, más nem érdekel. Senki nem mondta hogy neked kényelmetlenül kell öltözködni, de te már előre védekező pozícióba helyezkedsz mintha ez valami vérremenő harc lenne az önmegvalósítás rögös útján, mikor csak nem kíváncsiak az emberek a melleidre.
na erről ennyit részemről unfollowoltam a kérdést
Ez a "csecs"... stílus megvan.
Annyi fajta beteg faasz van, hogy az kész. A fület igaz még nem hallottam fétisként említve, de millió lábfétises van, akiknek sokkal szexibb testrész egy láb, mint egy mell, mégis hordunk rövid gatyát/szoknyát, és nyitott cipőt.
Vagy aki a hajvágásra izgul, és rá akar izgulni, amiatt sem hordjuk röviden a hajunkat.
És mekkora emberke vagy te, ha szemmagasságban vannak neked a mellek? Mert én 158 vagyok, és a 186 centis barátom mellbimbója van az én szemmagasságomban.
C-s mell, az messze nem nagy. 12 évesen volt C-s mellem, és azonnal lógott, úgyhogy ja, elég korán belém lett nevelve a szégyen a mellem miatt.
De azt hadd mondjam el, hogy létezik rengeteg melltartó, amiben NINCS szivacs. Nem pushup-ra gondolok, csak a sima előformázott melltartóra, amiben van egy vékony szivacsréteg. Ami amúgy nekem a melleimet felnyomja a torkomba, és egy normálisat enni nem tudok, mert nem kapok levegőt.
Na de ezekben a szivacsmentes melltartókban, amik amúgy sokkal kényelmesebbek, ugyanúgy átlátszik a mellbimbó. Rajtam most itthon az van, és melltartó plusz top alatt is átlátszik, ha fázom.
Tehát ha a mellbimbó zavar, akkor nem a melltartó hiánya zavar, mert melltartóban is van esélye, hogy látszik a mellbimbó.
És sokszor nem hordok melltartót, de ilyenkor mindig van egy olyan érzésem, hogy kellene egy bimbótapasz.
Nem nagymellű/L
Lehet barmi a velemenyetek, ha fejen alltok se fogok melltartot felvenni, akkor meg minek ez a hiszti?
Jo olyan dolgon bosszankodnotok ami nem fog valtozni?
Hát a kis mellű lányoknak minek melltartó.
Sose értetem mikor valakinek nincs melle és felveszi a melltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!