Nők! Mi a véleményetek azokról a fiatalabb 20 év körüli nőkről akik nem hordanak melltartót és látni lehet a ruhájuk anyagán keresztül a mellbimbójuk formáját is?
Humoros, hogy nők ilyen önérzeti kérdést csinálnak ebből. Nekem mindegy, hogy mi a lelkivilága annak, aki szembe jön átlátszó ruhában melltartó nélkül, közönségesnek tartom. Számomra férfiként kellemetlen helyzet, hogyha látom egy nő mellét, mert ezekben a lenge fehér felsőkben olyan mintha semmi nem lenne rajta. Különösen vicces hatást kelt, ha még oldalról is teljesen lehet a mellet látni.
Nem vágyom rá, hogy az arcomba tolják a melleiket ilyen módon az emberek. Számomra zavarbaejtő, pedig természetesen van barátnőm, szexuális életem stb, mégis furán érzem magam tőle.
A férfi mellbimbóhoz hasonlításról: demagógia netovábbja. A férfi mellnek nincs funkciója. A nöi mell a termékenység, anyaság, szexualitás szimbóluma, és nem a média meg a szexizmus, hanem természeti funkciója miatt.
Aki ezt figyelembe véve nem érti a férfi és női mell látványa közötti különbséget, miért intimebb egyik a másiknál, az szellemi fogyatékos, vagy mentális beteg.
Ettől függetlenül a félmeztelen férfiakat is furcsának tartom az utcán. Én nem értem miért nagy dolog felvenni egy pólót, vagy nöknél a felsö alá egy kis topot melltartó helyett. A többi ember iránti tiszteletből, aki nem kiváncsi se az én sörhasamra, meg a te csupasz melledre sem.
Akkor mindjárt összetörik a személyiséged ha másokat is figyelembe veszel a mindennapi életed során? Ez a te egód alapja, hogy márpedig te nem veszel fel melltartót, mertengemnemérdekelsemmi? Elég gyerekes ebből önérzeti kérdést csinálni. Vicc...
Mellesleg ha nem lennének férfiak a földön akkor nők sem lennének, ezt a nevetséges hozzászólást, hogy erről is a férfiak tehetnek... istenem, ha meg nők nem lennének járhatnék egy szál p*csbe de jó lenne, nem pállna a gatyába nyáron, mi van veletek??? Ez egy szörnyű társadalmi norma, hogy öltözködünk? Vannak nudista közösségek, keressétek fel azokat, ha ekkora világfájdalmat okoznak az olyan társadalmi normák mint bizonyos testrészek elfedése.
Kajak nem értem mi olyan hatalmas világfájdalom ezen. Igen értem, kissé kényelmetlen ruhadarab lehet, bár szerintem nagyon sok kényelmes fazon van, legalábbis barátnőm Cs mellekkel nem panaszkodik erről soha, szeret különböző melltartókat felhalmozni, 1-2 van neki amire azt mondja kényelmetlen, de azok kifejezetten csinos tipusú darabok.
Képzeljétek, időnként kellemetlen élmény szűk farmer + boxerben egy bot meg két golyó hordozása is. Mégse verem magam hogy én lógatni akarom mindenfele.
Mi bajotok van nektek?
WTF? Hogy ne nézzek valamit ami szó szerint kb szemmagasságban jön velem szembe? Nemtom miről beszélsz lehet én vagyok szerencsétlen méretekkel megáldva de alapesetben nekem nem látszik a farkam nadrágon keresztül sehogy se, kivéve ha esetleg borzasztó szűk farmert vennék fel de az meg elég kényelmetlen lenne gatya nélkül.
Kezdjük ott hogy itt van a problémád, teljesen normális hogy furcsának tartják az emberek hogy átlászik a melled a ruhán, de számodra a megoldás az, hogy ők ne nézzenek oda, mindenki idomuljon ahhoz, ami a te elképzelésed, téged nem érdekel senki más, csak te magad.
Igazi 21. századi nő, gratulálok.
btw ha neked a melled olyan testrész mint a füled, akkor gondolom gyakran a partnered a füledre fejezi be a szexuális együttlétet?
a fejedben az ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN ÉN mellett némi logikának is szoríthatnál helyet.
"Tehat te mindig a nők mellét bámulod."
"Nekem se tetszik sok minden,mégsem hisztizem rajta."
Akkor miért hisztizel azon, hogy ő mindig a nők mellét bámulja? Bocsi de ebben nincs logika.
De most ha elmondásod szerint olyan testrész a melled, mint a füled, akkor miért baj hogy "bámulom", ezt meg tudod magyarázni?
mondom az önmegvalósítás közben meg kéne próbálni gondolkodni.
Amúgy az egész megszólalásod abból áll, hogy azon hisztizel, hogy neked nem tetszik a melltartó, amivel nincs baj de biztos ki lehet váltani megfelelő felsővel vagy toppal hogy ne látszódjon konkrétan az a csecs, téged ez nem érdekel, akinek nem tetszik ne nézzen oda, egyébként is miért bámulom a nők mellét?
Te "mégse hisztizel semmin", majd azon hisztizel, hogy én miért bámulom a nők mellét, mikor elmondásod szerint az ugyanolyan testrész mint a fül, mégis baj, hogy azt nézem. Zseniális komolyan mondom.
Igazi 21. századi élharcos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!