Mit ajánlotok egy extrém kövér srácnak? Mit szabad hordanom és mit nem?
#20!
Már írtam, a #2-es válaszban egy dagadtnak semmi nem áll jól, és ellentétben az itteniek többségével én ezt saját tapasztalatból mondom.
Azért szólunk be teljes joggal, mert ez a testsúly nem enyhe duciság, nem túlsúly, hanem kóros szintű veszélyes elhízottság! Ez az a szint, ami már orvosi beavatkozást igényel.
Most kiszámoltam a kérdezőnek 50-es testtömeg indexe van.
25-ig normális, 30-ig elfogadható az a túlsúlyos kategória, 40 fölött már kórósan elhízottnak számít.
Ez konkrétan életveszélyes állapot, amiben van. Ez nem esztétikai meg beszólogatós kérdés. Azt kéne megkérdeznie magától, hogy meg akarja érni a 2030-at vagy sem! Mert itt erről van szó.
Én is voltam elhízott 2008-2016 között én 150-152 kilóval sétálgattam, csak ehez 188 centi vagyok.
mostanra leküzdöttem magam 98-ig. Ez már csak enyhe túlsúly.
Ennek megfelelően lement a vérnyomásom, rendbe jött a kezdődő köszvényem, normalizálódott a vérzsírszintem, a vércukor szintem is lejjebb ment, sajnos a baj megtörtént már cukorbeteg vagyok hála a másfél mázsának nyolc éven át, de szerencsére most még elég a tabletta meg a szénhidrát csökkentett diéta. inzulinozni nem kell.
Kérdezőnk jó úton halad hogy elvigye úgy negyven évesen egy infarktus.
Ezen pedig az se változtat ha jól áll neki majd a ravatalon az öltöny, mert kérdést ír ki róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!