Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit ajánlotok egy extrém...

Mit ajánlotok egy extrém kövér srácnak? Mit szabad hordanom és mit nem?

Figyelt kérdés
Olyan 70-80 kiló felesleggel kell engem elképzelni. Milyen ruhákat viseljek? És mi az amit kerüljek?

2019. szept. 17. 22:48
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
58%

#20!

Már írtam, a #2-es válaszban egy dagadtnak semmi nem áll jól, és ellentétben az itteniek többségével én ezt saját tapasztalatból mondom.

Azért szólunk be teljes joggal, mert ez a testsúly nem enyhe duciság, nem túlsúly, hanem kóros szintű veszélyes elhízottság! Ez az a szint, ami már orvosi beavatkozást igényel.

Most kiszámoltam a kérdezőnek 50-es testtömeg indexe van.

25-ig normális, 30-ig elfogadható az a túlsúlyos kategória, 40 fölött már kórósan elhízottnak számít.

Ez konkrétan életveszélyes állapot, amiben van. Ez nem esztétikai meg beszólogatós kérdés. Azt kéne megkérdeznie magától, hogy meg akarja érni a 2030-at vagy sem! Mert itt erről van szó.

Én is voltam elhízott 2008-2016 között én 150-152 kilóval sétálgattam, csak ehez 188 centi vagyok.

mostanra leküzdöttem magam 98-ig. Ez már csak enyhe túlsúly.

Ennek megfelelően lement a vérnyomásom, rendbe jött a kezdődő köszvényem, normalizálódott a vérzsírszintem, a vércukor szintem is lejjebb ment, sajnos a baj megtörtént már cukorbeteg vagyok hála a másfél mázsának nyolc éven át, de szerencsére most még elég a tabletta meg a szénhidrát csökkentett diéta. inzulinozni nem kell.

Kérdezőnk jó úton halad hogy elvigye úgy negyven évesen egy infarktus.

Ezen pedig az se változtat ha jól áll neki majd a ravatalon az öltöny, mert kérdést ír ki róla.

2019. szept. 19. 12:56
 22/24 A kérdező kommentje:
Én abszolút nem vitatom hogy életveszélyesen elhízott vagyok. Ettől még nem értem miért probléma hogy szeretnék a lehető legnormálisabban, legjobban öltözködni. Nem kell úgy kinéznem mint egy roncs, míg lefogyok. Mert nyilván le fogok... Ennek nincs semmi relevanciája úgy érzem.
2019. szept. 19. 20:52
 23/24 egycsészetea ***** válasza:
100%
Szerintem fekete farmer, nem azért mert optikailag slankít, hanem mert szinte mindennel passzol. Ne hordj olyat amin nagyon látszik ha beleizzadsz vagy átlátszó (felső). Egy ilyen garbós póló szerintem mindenkihez illik:)
2019. szept. 21. 15:28
 24/24 anonim válasza:
100%
Azóta hogy állsz a kilókkal? Sikerült fogynod valamennyit?
2020. aug. 9. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!