Mit ajánlotok egy extrém kövér srácnak? Mit szabad hordanom és mit nem?
Tegyük meg tétjeinket, ki szerint troll a kérdező?
A valódi súlyproblémás emberek, akiknek tanács kell közel se ilyen dölyfös öntelt dugók mint ez.
(privátot pedig nem kérek malacka, egy is elég volt meg nyugi le vagy tiltva)
#11! Szerintem nem az, viszont rohadtul nagy bunkó.
ez mostanra eldőlt.
Köszönöm a hasznos tanácsokat! Különösen ez hogy ne öltözködjek szánalmasan csak azért mert kövér vagyok, ezzel maximálisan egyetértek!
Azzal kapcsolatban pedig hogy bunkó vagyok, azt hiszem igazatok van. Sajnálom hogy úgy fogalmaztam, ahogy. Könnyen felidegesít a megmondóemberkedés, pedig higgyétek el hogy egyikőtök se mond újat azzal, hogy le kell fogynom. Ettől még nincs jogom így beszélni. Úgyhogy még egyszer, elnézést hogy bunkón viselkedtem.
„Divatboltokban is gyakran ott lógnak tízesével a sok-XL-s darabok”
Mármint hol? H&M-ben például alig találni XL méretét bármiből. Az fogy el a leghamarabb. Tekintve, hogy az XL méretét nem kiváltképp túlsúlyos emberek viselik... Pár kg felesleggel és kellő magassággal már bőven XL kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!