Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit ajánlotok egy extrém...

Mit ajánlotok egy extrém kövér srácnak? Mit szabad hordanom és mit nem?

Figyelt kérdés
Olyan 70-80 kiló felesleggel kell engem elképzelni. Milyen ruhákat viseljek? És mi az amit kerüljek?

2019. szept. 17. 22:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
16%

Tegyük meg tétjeinket, ki szerint troll a kérdező?

A valódi súlyproblémás emberek, akiknek tanács kell közel se ilyen dölyfös öntelt dugók mint ez.

(privátot pedig nem kérek malacka, egy is elég volt meg nyugi le vagy tiltva)

2019. szept. 18. 12:40
 12/24 A kérdező kommentje:
A kérdéshez releváns tanácsot kértem. Nem tudom ez mióta trollkodás egy olyan oldalon ahol az emberek kérdéseket tesznek fel.
2019. szept. 18. 12:58
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Én nem igazán vagyok egy nagy ruházkodási szakértő, nem is nagyon tudok konkrét tanácsokat adni ebben, de szerintem hordj olyasmiket, ami neked tetszik, és ne mások véleményére adj. Viszont, ahogy már előttem is írták, szerintem is tartózkodj a műszálas meg testhez simuló ruháktól, mert rohadtul bele lehet izzadni xd Még gizdán is, nemhogy túlsúllyal xd Én is túlsúlyos vagyok egyébként. Csak kíváncsiságból amúgy megkérdezhetem, hogy hány kiló vagy, és milyen magas?
2019. szept. 18. 15:01
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

#11! Szerintem nem az, viszont rohadtul nagy bunkó.

ez mostanra eldőlt.

2019. szept. 18. 15:16
 15/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem próbálj hasonlóan öltözni, mint a mai divatozó fiatalok. Ugyanolyan ruhák, színek, fazonok, csak persze nagyobb méretben. Divatboltokban is gyakran ott lógnak tízesével a sok-XL-s darabok, mikor már minden elfogyott, sose tudnak tőle szabadulni, mert a nagydarab emberek be se mernek már menni egy normális üzletbe. Úgy érzik, ott nincs keresnivalójuk. Csodát nyilván nem tesz veled a ruha, de azzal nagyon nem értek egyet, hogy azért mert valakinek adott némi hátránya, akkor rakjunk rá még három lapáttal. Mért is? Sokan úgy vannak vele, hogy na, én már úgyis "le vagyok írva", akkor szärok bele, magamra tekerek ilyen szánalmas múlt századi, taszító, ízléstelen, öregapámon is már gáz volt lepedőszerű cuccokat... annyit hamar el lehet vele érni, hogy még hatszor rondább lesz az illető, mint amúgy lenne. És még nagyobb. Nem elég hogy nagy a hasa, egy jó kis troggyos nadrág még az ülepét is megkétszerezi... Jó, nem azt mondom, hogy a legskinnybb divatnadrágban meg izompólóban kéne feszíteni, de nehogy felvegyél egy elefántláb nadrágot valami 10XL-es barna pepita kardigánnal, mert tényleg leírod magad. Én attól tudok mindig kiakadni, ahogy a vakokat öltöztetik a drága hozzátartozóik. Nem elég, hogy a gyerek vak, még úgy is néz ki, hogy csak azért nem röhög a fél utca, mert "nem illik". Na ugyanez a véleményem arról, amikor a kövéreknek elkezdik ajánlgatni ezeket a fertelmes vackokat.
2019. szept. 18. 15:43
 16/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos tanácsokat! Különösen ez hogy ne öltözködjek szánalmasan csak azért mert kövér vagyok, ezzel maximálisan egyetértek!

Azzal kapcsolatban pedig hogy bunkó vagyok, azt hiszem igazatok van. Sajnálom hogy úgy fogalmaztam, ahogy. Könnyen felidegesít a megmondóemberkedés, pedig higgyétek el hogy egyikőtök se mond újat azzal, hogy le kell fogynom. Ettől még nincs jogom így beszélni. Úgyhogy még egyszer, elnézést hogy bunkón viselkedtem.

2019. szept. 18. 15:53
 17/24 anonim ***** válasza:
89%
Milyen magas vagy és hány kg?
2019. szept. 18. 17:11
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

„Divatboltokban is gyakran ott lógnak tízesével a sok-XL-s darabok”

Mármint hol? H&M-ben például alig találni XL méretét bármiből. Az fogy el a leghamarabb. Tekintve, hogy az XL méretét nem kiváltképp túlsúlyos emberek viselik... Pár kg felesleggel és kellő magassággal már bőven XL kell.

2019. szept. 18. 17:18
 19/24 A kérdező kommentje:
#17-es: 140-145 kiló körül vagyok, 170 cm
2019. szept. 18. 18:02
 20/24 anonim ***** válasza:
86%
Szálljatok már le róla! Milyen jogon kezdi mindenki kioktatni, mintha tényleg aggódnátok, nem pedig csak rúgni akarnátok rajta? A rosszul kereső embereket is elkezditek oktatni, hogy húzzon el tanulni, mert akkor jobban fizető állása lesz? Az összes dohányzónak elkezditek magyarázni, mit tesz a tüdejével? Miért speciálisan csak a kövérek a célpontjai minden “kedves” aggódónak?
2019. szept. 18. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!