Hogyan lehetek nőies férfiként? (Hogy ízlésesen is nézzek ki)
Sminkelj
Amúgy tényleg nincs ízléses nőies férfi. Nem bántásból
Persze nők lehetnek negatív komment nélkül fiúsak...
Kérdező!
Talán a hajaddal kéne csinálni valamit mondjuk csajosan hordani esetleg egy gyenge smink,alapozó is elég volna.
Itt van egy ilyen modell, ő picit nőies
latnodkell.com/a-12-legszokatlanabb-modell-akit-valaha-lattal/
Xing Ye Zhi Jian
ez neki a neve, keressél még róla képeket
Az androgün beütésű férfiruhák most viszonylag divatosak, ha Magyarországon nem is elterjedtek.
Férfiruhából is kereshetsz például tradicionálisan nőies színűt vagy mintájút, hordhatsz olyan kiegészítőket - táskát, magassarkút, ékszereket, hosszú kabátot - amik nőiesebb irányba tolnak el egy alapvetően férfias összeállítást, megpróbálhatsz sminkelni is ha érdekel a dolog.
Nem fogom belinkelgetni az összeset, de “androgynous male fashion” keresőszóval sok jó képet találtam, illetve a koreai/k-pop inspirálta divat is érdekes lehet számodra.
Szerintem maga az arc is befolyásolja ezt. Ha valakinek egyszerűen férfias arca van , festheti bármennyire nőiesre magát az nem lesz ízléses, inkább groteszk.
Ha alapvetően az arcod nőiesebb sokkal egyszerűbb dolgod van ilyen téren,
Illetve az öltözködést már az előttem lévő nagyon jól leírta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!