Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetek nőies férfiként...

Hogyan lehetek nőies férfiként? (Hogy ízlésesen is nézzek ki)

Figyelt kérdés
Egy ideje növesztem a hajam, hogy olyan hosszú legyen, mint egy nőé. Ezenkívül borotválom az egész testemet. Azon gondolkozok, hogy el kezdem festeni a körmeimet. Mit tehetnék még? Nem hordok női ruhákat és nem is szeretnék.

2019. szept. 12. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Ízlésesen?Sehogy.
2019. szept. 12. 18:15
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Egy nőies férfi nem néz ki ízlésesen.
2019. szept. 12. 19:57
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

Sminkelj

Amúgy tényleg nincs ízléses nőies férfi. Nem bántásból

2019. szept. 12. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Persze nők lehetnek negatív komment nélkül fiúsak...

Kérdező!

Talán a hajaddal kéne csinálni valamit mondjuk csajosan hordani esetleg egy gyenge smink,alapozó is elég volna.

2019. szept. 12. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

Itt van egy ilyen modell, ő picit nőies

latnodkell.com/a-12-legszokatlanabb-modell-akit-valaha-lattal/

Xing Ye Zhi Jian

ez neki a neve, keressél még róla képeket

[link]

2019. szept. 12. 21:20
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Az androgün beütésű férfiruhák most viszonylag divatosak, ha Magyarországon nem is elterjedtek.

Férfiruhából is kereshetsz például tradicionálisan nőies színűt vagy mintájút, hordhatsz olyan kiegészítőket - táskát, magassarkút, ékszereket, hosszú kabátot - amik nőiesebb irányba tolnak el egy alapvetően férfias összeállítást, megpróbálhatsz sminkelni is ha érdekel a dolog.

Nem fogom belinkelgetni az összeset, de “androgynous male fashion” keresőszóval sok jó képet találtam, illetve a koreai/k-pop inspirálta divat is érdekes lehet számodra.

2019. szept. 12. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem maga az arc is befolyásolja ezt. Ha valakinek egyszerűen férfias arca van , festheti bármennyire nőiesre magát az nem lesz ízléses, inkább groteszk.

Ha alapvetően az arcod nőiesebb sokkal egyszerűbb dolgod van ilyen téren,

Illetve az öltözködést már az előttem lévő nagyon jól leírta:)

2019. szept. 14. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
95%
Én asszem, hogy a nőies férfiak ők a mozdulataiktól tudnak nőiesek lenni. Pl egy videót néztem, Conchita Wursttal volt interjú benne, és 1-2 mozdulata nagyon nőies volt. Valami olyan, hogy úgy hátradobta a haját a válla fölött. Ő pedig alapvetően pasi. Asszem egyszer be is vallotta, hogy önreklámnak csinálta ezt, hogy ilyen nőiesen öltözött; és akkor asszem, már újra pasis ruhákban jár, mert már elérte a célját, amit akart. (De ezt mondjuk nem tudom, de egyszer tényleg olvastam egy ilyet,most nem néztem utána)
2019. szept. 14. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:
91%
*meg pl a Szecsődi Kari is alapvetően pasi volt, most már hetero nőként él, egyébként neki is tökre nőiesek a mozdulatai. Bár rég néztem vele videót, de nőiesek a mozdulatai, úgy emlékszem. Szal hogy ő is alapvetően pasi volt.
2019. szept. 14. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!