Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha kevés ruhám van, megéri...

Ha kevés ruhám van, megéri ezért szomorkodni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet ,hogy kb semmi ruhám sincs , már úgy egy éve nem tudtam magamnak újat venni , dolgozom , de olyan kevés a fizetés ,hogy az albérletre és a számlákra elmegy az egész , és számolgatni kell,hogy hónap végére hogy húztam ki a kajaval is... Kb 2 db polom ,1db nadrágom meg egy ezer éves pulcsim van.. nagyon rosszul érzem emiatt magam , lány vagyok szeretnék csinosan öltözködni , de nem telik rá , és mikor az utcán például elmegy mellettem egy csinos jól öltözött nő , elsullyednek szegyenemben :( szerintetek mit tegyek ,hogy ne érezzem emiatt rosszul magam? Ne torodjek vele?
2019. szept. 11. 13:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként azt lehet tudni,hogy hány éves vagy, hol laksz, mi a foglalkozásod? Ha még fiatal vagy, biztos találsz másik, jobban fizető állást. Ha fővárosi vagy, ott úton útfélen munkalehetőségbe botlik az ember. Esetleg állam által finanszírozott iskolák? Valami szakma? Mi az ami foglalkoztat?
2019. szept. 12. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!