Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Láttam már volt pár hasonló...

Láttam már volt pár hasonló kérdés gondoltam én is kikérem a véleményetek. Régóta tetszik egy pasi és végre randizunk pénteken. Ezt a ruhát venném fel. Jó lenne?

Figyelt kérdés
[link]

2019. szept. 3. 17:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
98%

Bizonyos körökben nagyon megy ez a típusú öltözködés, abból pedig, hogy ezzel az outfittel kapcsolatban ezt a kerdest fel kellett tenni én pontosan arra következtetek, hogy benned a hétköznapokban sincs semmi klasszikus értelemben vett ízlésesség, tartás, elegancia. Szóval valószínűleg - mivel az úriember már látott, felmért, és elhívott- neki bejön ez proli, semmire se való és sehonnan sem esztétikus ruhahalmaz rajtad.

Szóval nyugodtan vedd fel, nincs ezzel baj.

2019. szept. 3. 20:55
 12/22 anonim ***** válasza:
4%

Teljesen jó!

Sejtető , de mégsem mutat többet egy pitcsa gatyánál amire nem érkezik annyi negatív rágalom mint egy szolid enyhén mutatós ruhadarabra.

Szóval biztos tetszeni fogsz a pasinak, ha velem ilyen ruciban találkozna az első randimon egy nő örülnék neki hogy tud nőiesen öltözködni és nem a napiszinten látható mondjuk egyszerübben öltöző , de inkább igénytelenül jelenne meg.

F/41

2019. szept. 4. 12:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Ruha jó. A cipő borzalmas, túl csicsás... és szerintem még csak divat se volt soha, gusztustalan
2019. szept. 4. 21:39
 14/22 A kérdező kommentje:
Ennyire rossz lenne ez így a randira?
2019. szept. 5. 15:18
 15/22 anonim ***** válasza:
50%
Mondtam én egy szóval is..?
2019. szept. 5. 15:19
 16/22 A kérdező kommentje:
Bocsi nem konkrétan neked szántam csak összességében.
2019. szept. 5. 16:09
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Igen, ennyire rossz, sajnalom. Valami visszafogottabb oltozeket keresnek a helyedben.
2019. szept. 5. 16:24
 18/22 A kérdező kommentje:
Mi benne a rossz a cipőn kívül?
2019. szept. 5. 17:07
 19/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem rossz,csak nem első randira kell.Ha már elsőre ennyit mutatsz magadból,lehet hogy azt fogja gondolni a pasi hogy,könnyen kapható vagy.Az a szett amit írtam,nem jó?
2019. szept. 5. 20:24
 20/22 A kérdező kommentje:
Mindenképpen valami szoknyára gondoltam.
2019. szept. 6. 04:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!