Láttam már volt pár hasonló kérdés gondoltam én is kikérem a véleményetek. Régóta tetszik egy pasi és végre randizunk pénteken. Ezt a ruhát venném fel. Jó lenne?
Bizonyos körökben nagyon megy ez a típusú öltözködés, abból pedig, hogy ezzel az outfittel kapcsolatban ezt a kerdest fel kellett tenni én pontosan arra következtetek, hogy benned a hétköznapokban sincs semmi klasszikus értelemben vett ízlésesség, tartás, elegancia. Szóval valószínűleg - mivel az úriember már látott, felmért, és elhívott- neki bejön ez proli, semmire se való és sehonnan sem esztétikus ruhahalmaz rajtad.
Szóval nyugodtan vedd fel, nincs ezzel baj.
Teljesen jó!
Sejtető , de mégsem mutat többet egy pitcsa gatyánál amire nem érkezik annyi negatív rágalom mint egy szolid enyhén mutatós ruhadarabra.
Szóval biztos tetszeni fogsz a pasinak, ha velem ilyen ruciban találkozna az első randimon egy nő örülnék neki hogy tud nőiesen öltözködni és nem a napiszinten látható mondjuk egyszerübben öltöző , de inkább igénytelenül jelenne meg.
F/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!