Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek "undorító" vagy...

Szerintetek "undorító" vagy nem kellemes látvány, ha plus size nő croptopot vagy haspólót hord?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodom felvegyem-e egy croptopom hosszított szárú nadrággal, de félek, hogy valakik undorral néznék ezt.

2019. aug. 28. 21:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!

Mégegyszer elnézést kérek tőled hogy őszinte voltam, és azoktól akik nem értenek egyet velem!

Tudom kilógok abból a sorból ami a gyk-t jellemzi, a színlelés és a megfelelési kényszer.

Csupán annyit had fűzzek még a SAJÁT gondolatomhoz hozzá, hogy oké lehet most fiatalon jól érzed magad túlsúllyal vagy esetleg ha ennyire nem drasztikus akkor húsosabban , de ne felejtsd el hogy te sem maradsz fiatal és később a szervezet “megbosszúlja” ezt a jólétet ahogy írtad.

Kikopnak a lábízületek, cukorbetegség, koleszterin, szív és érrendszeri megbetegedések jellemzik ezt a most így érzem jól magam hozzáállást.

Persze a te döntésed a te tested azt csinálsz vele amit akarsz.

Csak jó pár év múlva légyszíves ne foglald el a kórházi ágyat a szövődményeid kezelesése miatt azoktól akik szeretnének egészségesen élni és csak egy véletlen baleset miatt hozták be őket a kórházba, de te “foglalod a helyet” előle...

2019. aug. 30. 07:26
 22/26 anonim ***** válasza:
74%

Nem épp esztétikus.

Igen, tök szép dolog, hogy jól érzed magad dagadtan ("telten"), de senkit nem érdekel. Ez csupán áltatás. Meg önmagaddal szembeni igénytelenség.

Ephialtész, te nem lógsz ki a sorból. Ugyanazt írod, amit jó páran.

2019. aug. 30. 09:49
 23/26 anonim válasza:
89%
Ha küldesz egy képet a hasadrol így könyebb eldönteni!
2019. aug. 30. 14:42
 24/26 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nagyon kiábrándító,nemrégiben egy étterembe ültünk be a barátaimmal,vacsora időben a szomszéd asztalnál velem szemben egy nagyon telt csajszi ült akk haspólóban volt.Mondanom sem kell,hogy a vacsorám közben nem ezt a látványt szerettem volna látni,iszonyat gusztustalan volt.
2019. aug. 30. 15:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon nejön
2019. szept. 5. 07:51
 26/26 anonim ***** válasza:
90%
Számomra kellemes lenne, mert kedvelem a duci lányokat.
2019. szept. 5. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!