Ti mit szóltok ahhoz, amikor egy 50 + éves nő úgy öltözködik, mint egy 15 éves kislány?
Én se értem, hogy mire gondolsz pontosan.
Hogyan öltözködik egy mai 15 éves? És hogyan kell öltözködnie szerinted egy 50+-os nőnek?
Nem!
Az teljesen jó és szexisen nőies.
Amúgy egy 15 éves kislány pont hogy nem ilyen nőies cuccokban kár hanem amit előttem írtak.
Ha csinos és van kisugárzása akkor egy 50 éves nő is tud elragadó lenni.
F/41
„A gyengébbek kedvéért, miniszoknya, harisnya”
A miniszoknya alapból nem áll jól mindenkinek, és pont annyira lehet taszítő egy 15 éves, ámde formátlan testen, mint amennyire jól állhat egy 50+-os, szuper lábú nőnek (pl. nem hinném, hogy sokan felszisszentek volna Tina Turneren, aki szinte mindig szuperminiben lépett fel).
Szóval szerintem inkább azzal van a gond, hogy sokan nem tudják felmérni az adottságaikat – egy zsíros-narancsbőrös fenék szűk rövidnaciból kibuggyanása kortalanul taszító tud lenni.
15 evesek hol hordanak harisnyat? xDDD
Lattal te mar 15 evest?
5 Mi nem?
7 Remélem csak 60 évesekkel jösz majd össze
8 még nem láttam.15 évest csak az alattit vagy fölöttit?
Sokáig nem voltam a gykn azt hittem fejlődött az értelmi szint,de tévedtem
Az 5-ösnek igaza van
Én 17 éves vagyok ami 2 évvel idősebb, mégis az osztálytarsaim nagy része bandás pólókat, farmert, sportcipőt hord...
Nem jellemző a csinos megjelenés.
De az hogy valaki öreg nem jelenti azt hogy feltetlenül kövér és ronda is. Pl anyukámnak tök jó lábai vannak és szerintem nem gáz amikor szoknyát vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!