Fiúk, lányok! Titeket zavarna, ha megtudnád, hogy a párodnak rengetek ruhája van? Elsősorban fiúk válasza érdel
Figyelt kérdés
Lány2019. aug. 7. 19:40
2/10 anonim válasza:
Ha több, mint ami befér a szekrénybe, akkor az fura
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) a ruháim 3 szekrényben férnek el
2019. aug. 7. 20:12
4/10 anonim válasza:
Engem az zavar h a páromnak vagy 50 pólója van mégis képes napokig ugyan azt hordani -.-
5/10 anonim válasza:
Tapasztalatom szerintem a ferfiakat nem a ruhak mennyisege zavarja hanem a telhetetlen, koltekezo szemelyiseg ami mogotte lapul. En is ilyen voltam egyebkent:)
7/10 anonim válasza:
Igen. A gondolkodás nélküli halmozás rettentően környezetkárosító.
8/10 anonim válasza:
Rengeteg ruhája van és nem zavar,az új lakásba terveztünk egy gardóbszobát a biztonság kedvéért.
9/10 anonim válasza:
Dehogy zavarna, örülnék neki hogy egy igényes csinos párom van aki szeret divatosan és változatosan öltözködni.
Fiú
10/10 anonim válasza:
Nem zavar amíg nem várja el tőlem, hogy én legyek az aki tovább bővíti gyűjteményét, vagy tölti fel azt újra miután ő kiszortírozott párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!