Elsősorban fiúk de lányok is! Mi a véleményetek erről a szemüvegről?
2018. júl. 31. 20:28
1/10 anonim válasza:
Tipikus ZARA ,egyébként azt nézd hogy mennyire áll hozzád közel és a stilusodhoz. :)
Nekem nem annyira jön be
F
2/10 anonim válasza:
Kinek mi. Én fel nem venném. Nem is állna jól. Nekem a pilóta szemüvegek állnak jól.
4/10 anonim válasza:
Ronda és nem jó a szemednek az ilyen bóvli
6/10 anonim válasza:
Minden 2.embernek ilyen van, nekem nem tetszik. Ha ilyet látnék egy lányon inkább nem közelednék a csaj felé...
7/10 anonim válasza:
Maga a szemuveg formalya tetszik de azok a barna csikok szornyuek rajta mamaknak van olyan szemuvege mas szinbe valassz szerintem
8/10 anonim válasza:
#6 Sz.r neked! Egy szemüveg alapján kiszűrni az embert, milyen emberek vannak, elég sekélyes lelkivilágod lehet, sajnálom azt a lányt akihez mégis odamész.
Egyébként szemüveg nem rossz, ha neked jól áll hajrá! Lehet, hogy sokan tucatnak mondanák, de ha tudod viselni és az öszkép egyedi akkor egyáltalán nem leszel tucat!
9/10 anonim válasza:
Stylistként mondom, hogy ez borzalmas...
10/10 anonim válasza:
Ez te vagy? Ejnye de egy rusnya teremtés vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!