Miért lett kiútálva a rövidujjú ing az életünkből?
6-os
Mert csak a 2 szélsőség létezik, ugye?
Ha valami szánalmas az a rövid nadrág hosszú ujjúval kombó, egyáltalán a hosszú ujjú nyáron. Hiába tűrögetik aztán, úgy néznek ki, mint akik kenyérdagasztásra készülnek. Rövidgatya helyett is hordjanak térdig feltűrt hosszú gatyát, azt tudom csak javasolni nekik.
Miért létezne csak a két szélsőség? Hol írtam ilyet? Biztos, hogy nekem címezted?
(#6)
Látom, hogy elég vitás ez a rövidujjú téma, de kösz a válaszokat. Közben pedig pont megjelent egy rövidujjús videója Ádámnak, mintha tudta volna, hogy pont róla beszélünk! :D
Egy hasonló kérdéshez írt válaszom, ahol szintúgy Bihari volt az érvetek:
„Egy majom elkezdte hangoztatni, hogy „nincs” és a többség már szóról szóra szajkózza a csávó szavajarását. Módfelett elkeserítő.
Egyszerű oka van amiért ez az alak beleállt a témába. Kell neki valami központi darab, amibe ekkorákat rúghat és a heves elhatárolódással megmutathatja, hogy ő több, jobban benne van a divatban, minthogy rövid ujjú inget viseljen. Az apróbb dolgokra való odafigyelés, kevésbé látványos tanácsok nem ennyire eladhatók.
Műsor kell a népnek. Cirkusz.
Bohóckodás az egész ennek a csávónak a részéről.
Igazából sokaknak azért áll rosszul mert könyökig leér a rosszul méretezett/szabott darab bő ujja. Normális szabás és helyes méret esetében semmi probléma nincs vele, addig fog érni az ujja mint némelyik póló esetében. És azok sem vágnak el idióta helyen.
Ez például nagyon modern darab. De nyilván a nagy ellenzők előszeretettel felejtik el, hogy ilyen is létezik és a magyar ötvenesek által viselt háromszor nagyobb, bő ujjú fossal példálóznak.
Itt is meglehetősen férfias az összhatás:
Jaa és direkt átnéztem a nagy divatházak kínálatát, többnél is szerepel (vagy szerepelt régebben valamelyik kollekcióban) rövid ujjú ing.
Nem mintha erre kellene adni, csak szólok. Ha már stylist, meg stílus tanácsadó az ütőkártya egyeseknél.”
Kösz, hogy bemásoltad a másik helyen már megoszott képeket, amik itt nem működnek.
Viszont, azt nem tartom férfiasnak, hogy az eredetileg belinkelt képen két összefirkált hippijancsi áll rövidujjúban. Ha a tetoválás férfias, akkor minek a rövid ujjú? Amúgy a klasszikus stílusos öltözködésnek mi köze a tetkóhoz? Gyenge érvek, remegő lábakon.
Jaaaa, hogy felétek a tetoválás is tiltólistás. Amikor nincs miről beszélni:D
„Összefirkált” :)
Örülnél te, ha tudnál ilyet firkákat készíteni, vagy ha lenne pénzed egy ilyen firkára:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!