Miért lett kiútálva a rövidujjú ing az életünkből?
Én egyszerűen csak nem értem azt a ruhadarabot.
Elegáns akarsz lenni? --> Akkor öltözz fel normálisan, hosszú ing + öltönynadrág.
Laza akarsz lenni? --> Akkor minek az ing? Vegyél pólót.
Én nem a szandál-zoknihoz, inkább a magassarkú sportcipőhöz tudnám hasonlítani, egy "két szék között a padlóra" jellegű ruhadarab.
Kell valami központi darab, amibe ekkorákat rúghatnak és a heves elhatárolódással megmutathatják, hogy ők többek, jobban benne vannak a divatban, minthogy rövid ujjú inget viseljenek. Az apróbb dolgokra való odafigyelés, kevésbé látványos tanácsok nem ennyire eladhatók.
Bohóckodás az egész ennek a csávónak a részéről.
Mondjuk nekem ezért is jön be, ha normálisan öltözik a pasi, nem csövi módra, hogy amit talál, azt magára aggatja. :D
Túlzás amit mond (a médiában gyakran előfordul az ilyesmi ugye), de kétségkívül igaz, hogy a hosszú az elegáns.
A "miért zavarja" kérdés kicsit olyasmi, mintha azt kérdeznénk miért nem mehet miniszoknyában egy nő egy hivatalos eseményre, "hiszen meleg van".
Szerintem mindig azt kell nézni hova mész: egy temetésre valószínűleg nem jó ötlet rövid ujjú ingben beállítani (akkor sem, ha 35 fok van), míg a legtöbb munkahelyen nem fognak megrökönyödni azon, ha a hőség miatt rövid ingben mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!