Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Magasító talpbetét srácoknak?

Magasító talpbetét srácoknak?

Figyelt kérdés

Lányok, szerintetek furcsa, ha egy srác olyan talpbetétet hord, ami 3-5 cm-el "megemeli" a magasságát?

A nőknek ott a magassarkú+ a smink, egy srácra hülyén néznétek, ha kiderülne, hogy ilyet hord? :D

2019. júl. 27. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Gáz. Ha a barátom, akkor nem a plusz 3 cm miatt fogom szeretni. Ha meg egy idegen, akkor pláne nem érdekel a magassága.
2019. júl. 27. 22:10
 2/4 anonim ***** válasza:
53%
Ez szerintem olyan mint a push up melltartó. Mást mutatsz mint ami vagy, aztàn ahogy lekerül rólad, jön a koppanàs.
2019. júl. 28. 02:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Aztán hogyan raksz be te egy cipőbe 4 centis talpbetétet?
2019. júl. 28. 21:18
 4/4 anonim válasza:
29%
3-5 cm magasság különbség pics@...Nem mind egy hogy 150 cm vagy vagy 155 törpe vagy így is úgy is..Fogadd el magad olyannak amilyen vagy.Lehet hogy vannak olyan vonásaid vagy belső értékeid amik kompenzálják azt hogy alacsony vagy.Az összkèp a fontos.Èn 190 cm vagyok 90-92kg de sztem ha 160 lennék akkor is megállàm a helyem az életben.Semmi szín alatt ne használj ilyen béna magasítót rohadt gáz..Ne akarj többnek látszani mint ami vagy. Inkább nézd meg mi az erősséged és azt helyezd központba
2019. nov. 14. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!