Mostmár A gyerekek is boxert hordanak?
Figyelt kérdés
Az uszodában edzésen együtt öltözünk, sokszor a kicsikkel is. Évről évre azt veszem észre, hogy amíg az én korosztályom (21 vagyok) vegyesbe hord fecskét és boxert (nagyon sokan mindkettőt, van aki csak boxert, és van, mint én is, aki csak fecskét), addig a mai 8-10 évesek leginkább csak boxert. Amikor Én voltam ennyi, nálunk talán 1 gyerek hordott boxert, de az se biztos. Ez miért van? Nekünk Miért kellett fecskét hordani? Ami amúgy eléggé kényelmes, nem azért2019. júl. 25. 23:50
31/35 anonim válasza:
Most ez a divat.
Én 36 éves vagyok. Gyerekkoromban rám is azt a bugyifazonút adták. Suliban láttam az öltözőben, hogy a többieken is ez van. Még gimnáziumban is a többség ilyet hordott, boxert csak elvétve. Később, a 2000-es években egyetemista koromban szoktam rá én is a tapadós boxerre, mert ilyeneket árultak. Vettem egyet, kipróbáltam, kényelmes volt. Bugyist azután nem is hordtam. Most meg olyan jó 5 éve a laza fazonú pamut boxerekre szoktam rá. A tapadósnál pl éjszaka felébredek arra hogy szorítja a golyóimat. Ha fiú gyerekem lenne, rá is boxert adnék. Szerintem kényelmesebb.
32/35 A kérdező kommentje:
Szörnyű, amúgy :D kérdésem tényleg érdekes kett sajátmagam számára. Konkrétan egy 14 éves kérdezte meg, hogy miért hordok bugyit, az öltözőben... sajnos a reakcióm az szinte az előveszem belőle és leszopatlak szintű, mert annyira felbosszantott. Ugyanakkor voltam vidéken is. Ahol 15-18 éves srácok kb 80%-a fecskét hord
2020. jún. 4. 09:04
33/35 anonim válasza:
A férfiasságot nem lehet minnél előbb sugallni...😂
34/35 anonim válasza:
Nem tudom a gyerekeknél mi a helyzet. Nálunk a munkahelyemen kell munkaruhába átöltözni és nemenként közös az öltöző. A társaság életkora nagyjából 25-40 év közötti. Nem szoktam külön másokat figyelgetni, de így is akaratlanul látok szinte mindenkit naponta alsógatyában. Nem rémlik, hogy láttam volna valaha is hagyományos bugyi fazonú fecskés alsót bárkin is. Csak tapadós és laza boxer látok, nagyjából fele-fele arányban.
35/35 anonim válasza:
Ez reszben a mesterseges prudseg miatt van. A boxerben nem latszik “a csomag” merete, formaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!