Az uszodában edzésen együtt öltözünk, sokszor a kicsikkel is. Évről évre azt veszem észre, hogy amíg az én korosztályom (21 vagyok) vegyesbe hord fecskét és boxert (nagyon sokan mindkettőt, van aki csak boxert, és van, mint én is, aki csak fecskét), addig a mai 8-10 évesek leginkább csak boxert. Amikor Én voltam ennyi, nálunk talán 1 gyerek hordott boxert, de az se biztos. Ez miért van? Nekünk Miért kellett fecskét hordani? Ami amúgy eléggé kényelmes, nem azért
És ha bugyi? A zoknink is egyforma. Vagy ennyire törékenyek a férfiak?
2019. júl. 26. 12:12
12/35 A kérdező kommentje:
8-as, te fiu vagy, vagy lány?:D volt már rajtad alsó? Amúgy, legtöbbször pontos kegfogalmazasban az alsó a fecske és a gatya a boxer. A különbség a bugyihoz képest, hogy egészen más színeket használnak hozzá, férfias/fiús színeket, illetve van fecskéből is sztreccs, mint a boxerből, amúgy meg ha megnézed, elől sokkal szelélesebb egy fecske, mint egy bugyi, hogy ,,tartson és takarjon"
2019. júl. 26. 12:25
13/35 anonim válasza:
A férfiak alsót/alsónadrágot hordanak. Azon belül van az a 3-4 fajta bontás mint a fecske, boxer, (tanga,) testhez álló zacsitártós...
Engem is basztattak a fecske miatt. Én ezt szoktam meg. Fiatalon meg örültem is, hogy nem latszik minden go dolatom a nadrágon keresztül. Boxerben látszott volna.
Van előnye.
2019. júl. 26. 12:26
14/35 anonim válasza:
Ez úgy működik, hogy egy bolond 100-at csinál...
Mégha kényelmetlen is felerőltetik a hülye szülők a gyerekre és nem hagyják őt dönteni vagy egymástol veszik át a marhaságot.
Sosem értettem miért kell rövidnadrágot venni a hosszú alá, vagy rövidnadrágot a rövidnadrágra...
A fecske kényelmesebb mert tartja a cuccot, és nem súszik fel a szára aki nőként pampog itt hogy mi legyen egy férfin az először próbálja ki milyen érzés , aztán ossza az észt...
2019. júl. 26. 13:00
15/35 anonim válasza:
Még annyit hogy a strandon a nők tanga fűrdöje is taszító mert nekem is többet mutat a kelleténél egy nőből...
2019. júl. 26. 13:06
16/35 anonim válasza:
8as vagyok es no:) mi az hogy mas szineket hasznalnak!?:D nekem is van fekete bugyim, meg sotetkek... nem a szin kulonbozteti meg a ruhadarabokat egymastol :D
2019. júl. 26. 14:36
17/35 A kérdező kommentje:
Igen, az is más, hogy az anyukák amúgy hogy döntenek? A 8 eves gyerek ramutat a boltban, higy boxert akar? Vagy egy pasin nekik az jön be, úgyhogy A kisfiúra is azt adnak? 8-as, én szívesén megmutatnám magamon, mi a különbség a bugyi és a fecske között. Köszönöm, hogy a színekre reagáltál. A többi pedig mégegyszer. Ha én felvennék egy bugyit, akkor az öltözőben mindenki látna mindent, mert annyira nem takar, ellenben a fecskével, ami ki van tágítva elől, hogy fedjen!
2019. júl. 26. 14:42
18/35 anonim válasza:
A nok probaljak ki utana pampogjanak? Alvashoz nagyon szivesen veszek fel ferfi boxert mert rohadt kenyelmes :Ddd tessek kiprobaltam utana pampogtam. De erre meg azt fogod mondani mas ha van is mit belerakni. Meg mindig tartom, korbe rohogom azt a partnert akin fecske van.
2019. júl. 26. 19:34
19/35 A kérdező kommentje:
18-as. Szerintem eléggé felszínes dolog, Ha valakinek pl Nem a személyiséget/szívét nézed, hanem így egyből kijelented, hogy kiröhögöd. Ami Azt jelenti, ha a személyisége úgy tartja, hogy azt szereti, akkor nem fogadod el a másikat, hanem gúnyt űzöl belőle
2019. júl. 26. 20:51
20/35 anonim válasza:
8-as
Milyen nyílás te szerencsétlen?
A boxer az nem más, mint egy rövidgatya, csak igénytelen kialakításban. Az se normális egészen, aki 2 rövidnadrágot vesz egymásra. Meleg, mint az állat. Minősített esete, aki szerint még fürdőnadrágnak is jó és abban úszkál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!