Az uszodában edzésen együtt öltözünk, sokszor a kicsikkel is. Évről évre azt veszem észre, hogy amíg az én korosztályom (21 vagyok) vegyesbe hord fecskét és boxert (nagyon sokan mindkettőt, van aki csak boxert, és van, mint én is, aki csak fecskét), addig a mai 8-10 évesek leginkább csak boxert. Amikor Én voltam ennyi, nálunk talán 1 gyerek hordott boxert, de az se biztos. Ez miért van? Nekünk Miért kellett fecskét hordani? Ami amúgy eléggé kényelmes, nem azért
Ez most komoly? Te alvás alatt tesztelted ezt a szánalmas ruhadarabot?
Könyörgöm egész nap rövid és hosszú nadrág alatt próbáld ki és azután PAMPOGJ!
2019. júl. 27. 11:22
22/35 anonim válasza:
És egy nő akarja nekem férfinek megmondani mi a kényelmes!
Eszem-fhaszom megáll...
Mintha én mondanám meg nekik hogy a szoknya meg a bundabugyi igenis kényelmes.
Biztos le lennék trompfolva....
2019. júl. 27. 11:25
23/35 anonim válasza:
Nekem 20 éve hordtak az osztálytársaim boxert, ciki volt a fecske. Mindegy milyen alkatú a pasi én nevetségesnek tartom a fecskét. Mitől nem bugyi amúgy? Mert az.
2019. júl. 27. 20:48
24/35 anonim válasza:
Ez az amit írtam , egymás majmolása nem más!
Még az alsó ruházatot is egymásnak megfelelve döntik el mint a dedósok.
És ha bugyi? Akkor mi van? Nekem kényelmes és az a lényeg nem a magadfajtáknak megfelelve öltözni.
Van egyébként női boxer is vajon az is nevetséges ha nem bugyit visel az illető?
Megnézném itt hány okoskodó nő hord pitcsaválasztót a pasik kedvéért.
Szerintem nekik nagyobb az önérzetük annál hogy holmi pasiknak megfeleljenek,de tőlünk elvárják a pitizést...
2019. júl. 28. 13:23
25/35 anonim válasza:
Utolso! Senki sem mondta, hogy az alapjan itelem meg az embereket, hogy milyen alsot hordanak. Azt sem mondtam, hogy barmelyiket is nevetsegesnek tartom. Azt mondtam, hogy a fecske az egy bugyi csak ferfiaknak. Kerdeztem a kerdezot, hogy mitol nem az. A valasz a “szinetol” volt :D bocs, ha ezen kiakadtam, de nevetseges, hogy normalis indok nelkul probalja megmagyarazni a hulyeseget :D a fecske egy bugyi. Elol van egy nyilas, hogy elo tuds kapni a futykost. Lehet a tietek epp fekete, nyilvan nem lilat valasztotok, hisz ferfiak vagytok. De attol meg bugyi :D
2019. júl. 28. 21:41
26/35 A kérdező kommentje:
25-ös, látom, még mindig a színnel vagy elfoglalva, az összes többi általunk írt többi indok helyett. Amúgy, senki se tudja, milyen lukról beszélsz
2019. júl. 28. 21:45
27/35 anonim válasza:
A ferfi fecskealsok egy reszen egy nyilas szokott lenni elol, hogy megkonnyitse a pisilest. De orulok, hogy akkor te meg a fecsketipusok kozul is a legferfiatlanabbat talaltad meg :D
2019. júl. 29. 07:34
28/35 anonim válasza:
73%-os!
Képzeld az én fecskéimen nincs elöl kis nyílás.
Mert az ilyen típusoknál úgy oldják meg a vizelést,hogy hüvelykujjal lehúzzuk a gumis részt annyira,hogy kitudjuk venni a cerkát.
És hogy a lila színhez segítsek neked mert tényleg a szín a gyengéd, a püspökök is lilában vadítják a buta embereket és ők is férfiak.
Na, most mi lesz..?
Van tudod női boxer is, azon nem rugózol hogy az akkor is boxer?
Mert látom akkor nyugszol meg ha a fecskét bugyinak hívjuk, de akkor sem történik semmi ,akkor én bugyit hordok. Jesszus,most mi lesz.?
2019. júl. 29. 09:14
29/35 anonim válasza:
Kérlek értsd már meg, hogy engem hidegen hagy ki milyen meg milyen szinu alsot hord. Engem sem zavar ha a noi boxeremet leboxerezik HISZEN AZ! Ha visszaolvasod a valaszokat, a kerdezo van kiakadva, mert azt mertek irni neki, hogy a boxet egy bugyi :D total nem erdrkel ki hogy hivja csak szerettem volna ha erthetoen elmagyarazza, hogy miert nem bugyi :D ha mar nagybetukkel beirta kommentben :)
2019. júl. 29. 10:48
30/35 anonim válasza:
27-es
Az az "egy részén" lehet vagy 0,01%, én legalábbis még soha nem találkoztam vele boltban, pedig elhiheted, többet vásároltam belőle, mint te. Ennyire vagy képben, de azért 1000-rel szagérted a témát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!