Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mit szólnátok, ha a...

Lányok! Mit szólnátok, ha a barátotok Így öltözködne?

Figyelt kérdés

Van két ilyen kabátom. Télen, késő ősszel szoktam felvenni ezeket fekete nadrággal, bőrcsizmával. Az anyaguk hasonlÍt egy szövetkabátéhoz, de egy fokkal finomabb, nagyon kellemes tapintású. Tavaly a barátnőm azt mondta, hogy túl giccses és "ijesztő"!!!, maradjak a pufikabátnál. Azóta szakÍtottunk (nem emiatt :D) Visszatérve...szeretem az elvontabb, alternatÍv dolgokat, de nem vagyok az a kimondott művészlélek. Szóval szerintetek gáz a cucc? 20/F

[link]

[link]

2019. júl. 25. 22:48
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményeket :)
2019. júl. 26. 22:41
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmas.Ez már a jelmez kategória.Nem vagy se videójáték,se anime karakter.Viszont a pufi kapátnál se maradj!Néz szét a kaldszikus férfi kabátok közőtt,biztos találni fogsz olyat ami tetszik.
2019. júl. 28. 15:47
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

„Nem vagy se videójáték,se anime karakter.”

Ellenben a saját életében ő a főszereplő. Ő azt a karaktert hozza. Módfelett felidegesít, mikor valami nyárspolgár rendre utasít valakit, hogy mit nem szabad viselni :)

2019. júl. 28. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!