Lányok! Mit szólnátok, ha a barátotok Így öltözködne?
Van két ilyen kabátom. Télen, késő ősszel szoktam felvenni ezeket fekete nadrággal, bőrcsizmával. Az anyaguk hasonlÍt egy szövetkabátéhoz, de egy fokkal finomabb, nagyon kellemes tapintású. Tavaly a barátnőm azt mondta, hogy túl giccses és "ijesztő"!!!, maradjak a pufikabátnál. Azóta szakÍtottunk (nem emiatt :D) Visszatérve...szeretem az elvontabb, alternatÍv dolgokat, de nem vagyok az a kimondott művészlélek. Szóval szerintetek gáz a cucc? 20/F
Alapból sok embernek rendes karbantartott alkata sincs...
Ezek a fazonok pedig nagyon kevés embernek áll jól.
+CP megjelenésűek
Goth (már ha muszáj cimkézni magamat) lányként egyáltalán nem zavarna ha a barátom ilyen cuccokba járna...sőt nagyon is tetszene.
Borzasztó kevesen merik ilyen módon felválalni az izlésüket.
Az egy plusz pont lenne hogy te viszont felválalod.
Amúgy egy picit a Carach Angren énekesének a szinpadi cuccaira emlékeztetnek ezek a kabátok. Ami szerintem abszolút nem baj.
Másrészt szerintem a Punkrave nagyon jó minősègű és szép cuccokat gyárt. Nekem is van sok ruhám tölük. Jól jársz ezekkel a kabátokkal.
Tetszene. Persze ehhez is kell megfelelő alkat, de ha az megvan hozzá akkor simán jó. Az első kifejezetten az a kategória amit egész nap simogatnék. (Egyébként engem a pufikabáttal lehet kikergetni a világból.)
Meg egyébként se szólhatnék be mert nekem meg ilyenek vannak :D
Ijesztő 😂😂😂
Nekem tetszik, ezerszer jobb mint a szőrös kapucnijú pufidzseki.
„Nem járnék vele. De én 30+eves vagyok nem 20. Azért ennyi idősen már nem csinálnék magamból bohócot úgy sem, hogy a pasim öltözik annak.”
Hűha, neked aztán van bőr a képeden. A magas lóról jól leosztod az embert...
Páromnak pont hasonló a stílusa.
Különben meg, ha nekem nem is tetszene, akkor se lennék más véleménnyel róla, hiszen az embert szeretem nem a ruháját. És amúgy is, ha őt ez boldoggá teszi, annak én is örülök.
Nem értem azokat akiknek ez szakítóok volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!