Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Mit szólnátok, ha a...

Lányok! Mit szólnátok, ha a barátotok Így öltözködne?

Figyelt kérdés

Van két ilyen kabátom. Télen, késő ősszel szoktam felvenni ezeket fekete nadrággal, bőrcsizmával. Az anyaguk hasonlÍt egy szövetkabátéhoz, de egy fokkal finomabb, nagyon kellemes tapintású. Tavaly a barátnőm azt mondta, hogy túl giccses és "ijesztő"!!!, maradjak a pufikabátnál. Azóta szakÍtottunk (nem emiatt :D) Visszatérve...szeretem az elvontabb, alternatÍv dolgokat, de nem vagyok az a kimondott művészlélek. Szóval szerintetek gáz a cucc? 20/F

[link]

[link]

2019. júl. 25. 22:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
23%

Alapból sok embernek rendes karbantartott alkata sincs...

Ezek a fazonok pedig nagyon kevés embernek áll jól.

+CP megjelenésűek

2019. júl. 26. 04:52
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Én sem járnék ilyennel.
2019. júl. 26. 08:19
 13/23 anonim ***** válasza:
24%
Én fiúként hasonlót hordok fekete és söpröm a földet vele mégis van barátnőm.Mellettem mikor sétál sokat még rá is lép
2019. júl. 26. 08:22
 14/23 anonim ***** válasza:
32%
Borzalom, eleve nem jonnek össze egy ilyen pasival.
2019. júl. 26. 08:43
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Szeretem az ilyen stílust, de ez kicsit már sok. Ha csak fekete lenne minden féle giccses dísz nélkül azt mondom oké
2019. júl. 26. 09:26
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

Goth (már ha muszáj cimkézni magamat) lányként egyáltalán nem zavarna ha a barátom ilyen cuccokba járna...sőt nagyon is tetszene.

Borzasztó kevesen merik ilyen módon felválalni az izlésüket.

Az egy plusz pont lenne hogy te viszont felválalod.

Amúgy egy picit a Carach Angren énekesének a szinpadi cuccaira emlékeztetnek ezek a kabátok. Ami szerintem abszolút nem baj.

Másrészt szerintem a Punkrave nagyon jó minősègű és szép cuccokat gyárt. Nekem is van sok ruhám tölük. Jól jársz ezekkel a kabátokkal.

2019. júl. 26. 10:18
 17/23 Metionin ***** válasza:
81%

Tetszene. Persze ehhez is kell megfelelő alkat, de ha az megvan hozzá akkor simán jó. Az első kifejezetten az a kategória amit egész nap simogatnék. (Egyébként engem a pufikabáttal lehet kikergetni a világból.)

Meg egyébként se szólhatnék be mert nekem meg ilyenek vannak :D

[link]

2019. júl. 26. 14:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Ijesztő 😂😂😂

Nekem tetszik, ezerszer jobb mint a szőrös kapucnijú pufidzseki.

2019. júl. 26. 18:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

„Nem járnék vele. De én 30+eves vagyok nem 20. Azért ennyi idősen már nem csinálnék magamból bohócot úgy sem, hogy a pasim öltözik annak.”

Hűha, neked aztán van bőr a képeden. A magas lóról jól leosztod az embert...

2019. júl. 26. 21:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Páromnak pont hasonló a stílusa.

Különben meg, ha nekem nem is tetszene, akkor se lennék más véleménnyel róla, hiszen az embert szeretem nem a ruháját. És amúgy is, ha őt ez boldoggá teszi, annak én is örülök.

Nem értem azokat akiknek ez szakítóok volna

2019. júl. 26. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!