Szerintetek ezekkel az adottsagokkal es parameterekkel van eselyem modellkedni?
Figyelt kérdés
17 eves vagyok, 170 centi, 57 kg. Derekam 62 cm, csipom 90, mellem 88. Vekony az alkatom, de inkabb noies; van fenekem, mellem.. egzotikus arcom van, nagy sotetbarna szemek, sotet hosszu gondor haj.2019. júl. 3. 13:22
1/4 anonim válasza:
A 170 centi kicsit alacsonynak tűnik, régen 180 cm alatt nem nagyon volt esély, de a többi paramétered jó. Próbálj meg regisztrálni egy közvetítő oldalon vagy irodánál. De vigyázz, mert sok közöttük a kamu közvetítő, ne hagyd, hogy lehúzzanak valami magas regisztrációs díjjal.
2/4 anonim válasza:
Szerintem van, 1-2 centitől mindig eltekintenek, ha látnak valakiben fantáziát. Ha igazán szeretnéd, biztos találsz egy ügynökséget:)
3/4 anonim válasza:
175 cm alatt ne nagyon számíts semmire. A csípőd túl széles, 1-2 centit le kéne belőle fogynod!
4/4 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva nullára!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!