Ilyen adottságokkal lehet modellkedni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
14 éves lány vagyok és szeretnék elkezdeni modellkedni de nem tudom, hogy ezekkel a méretekkel lehet-e?
Magasság: 165 cm
Súly:51 kg (de még dolgozok rajta)
Mell szélesség: 83 cm
Derék: 64 cm
Csípő: 85 cm
A hajam nagyon sötét barna, majdnem fekete, a szemem is barna
Ha lehetek modell akkor melyik ügynökséghez kerülhetek be?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 31. 12:24
1/4 anonim válasza:
Én modellkedem, leírom a méreteimet:
magasság: 168 cm
súly: 49-50 kg
mell: 78 cm
derék: 62-63 cm
csípő: 88 cm
Szerintem annyiban nem különbözik a méretünk, de a modellkedés nem csak ebből áll.
2/4 anonim válasza:
Én is modellkedek, 14 éves vagyok, ezek a méreteim:
Magasság:174 cm
Súly:47 kg
Mell:80 cm
Derék:56 cm
Csípő:76 cm
Rengeteg modellügynökség van, kedvedre tudsz közülük választani:)
3/4 anonim válasza:
Utolso szerintem 86 cm-re gondolsz :D en is modellkedem. 176 cm vagyok 50 kg es a mereteim : mell 81 cm derek 58 cm csipo 86 cm. Normalis ugynokseg 170 cm alatt nem foglalkoztat senkit. 170 cm-nel igy nagyon szepnek vagy kulonlegesnek kell lenni
4/4 anonim válasza:
Hát engem pont azért foglalkoztatnak mert szerintük szép vagyok és valószínűleg még növök. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!