Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehetséges modellkedni 16...

Lehetséges modellkedni 16 évesen a szülő tudta nélkül?

Figyelt kérdés
szóval 16 éves voltam amikor párizsba akart egy modellügynökség munkát ajánlani de anya nem engedte ez a kérdés nem arról szól,hogy most ez törvényes e nyílván nem de ez magyarország egy nemzetközi modell meg ilyenek ezt a rendőrség hogyan venné? a modellügynökséggel ezt meglehetett volna beszélni ha igen akkor a rendőrség ha pl. anya feljelentést tud tenni de ők mit kezdenek ezzel? párizsban van egy modell milliókat keres milliomosokkal szupermodellekkel van körülvéve ez egy lepkefingnyi ország nemtudom értitek e a kérdést szóval?
2017. aug. 21. 21:13
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
híradóban benne vagyok ilyenek.
2017. aug. 21. 21:14
 2/18 A kérdező kommentje:
értitek mire célzok egy francia származású modell eljön magyarországra körülnézni egy rendőr igazoltatja az le se köpné nemis érti mitakar az a kékruhás világító mellényes idióta bohóc
2017. aug. 21. 21:26
 3/18 anonim ***** válasza:
Hazahozathatnak, ha nem vagy még 18 éves. De nagyon kevés az a modell, akit sokat foglalkoztatnak és milliókat keres.
2017. aug. 21. 21:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

"értitek mire célzok egy francia származású modell eljön magyarországra körülnézni egy rendőr igazoltatja az le se köpné nemis érti mitakar az a kékruhás világító mellényes idióta bohóc"

Majd ha a "kékruhás világító mellényes idióta bohóc" rábassza kicsavart kézzel a rendőrautó motorház tetejére, akkor pisloghat.

2017. aug. 21. 21:49
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
AMúgy ahogy írták simán haza hozhatnak. De nem hinném hogy te egyedül Franciaországba 16 évesen milliárdos modell lennél. Max eladnának valami arabnak szexrabszolgának.
2017. aug. 21. 21:50
 6/18 A kérdező kommentje:
de nem érted a lényeget ezt mondom törvényesen haza kell hozniuk de mint mondtam milliókat keresek és olyan környezetben vagyok,hogy egy magyar rendőr azt meghallja,hogy egy szupermodellről van szó aki ráadásul félig holland állampolgár és az anyja szólt akinek elmegyógyintézetben a helye. érted? itt arról van szó,hogy ez nem valószínű,hogy akármit kezdenek a helyzettel. nem éri meg ha erőszakkal hazahoznak akkor értem jön egy magángépes szupersztár pl. justin bieber és magával visz. akkor most ezzel a rendőrség mit tud csinálni.
2017. aug. 21. 21:55
 7/18 A kérdező kommentje:
justin ír egy bejegyzést a facebookra,hogy a rajongóik támadják meg a magyar rendőrséget akkor beszáll sz isis is és nemlessz ki hazahozzon.
2017. aug. 21. 21:57
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
hat te hulye vagy
2017. aug. 21. 23:46
 9/18 anonim ***** válasza:
Hat a modellkedes nem igy megy hogy te kiallsz valami tv showba aztan fotoznak es milliomos vagy. Eloszor at kell esned par alap kriteriumon aztan ha ezzel megvagy kivalasztanak a parszaz kozul csak egy fotozasra ( ha jo helyre akarsz bekerulni) mert ott alap hogy birni kell a strapat. Aztan irany a nagy valogato. Kimesz egy olyan helyre ahol a te adottsaigaidal megfelelsz. Pl ha alacsony vagy akkor irany honkong vagy ha magas akkor olasz....most csak nagy vonalakban csak hogy ertsd. Aztan visszajosz magyarhonba es kiderul hogy ki mehet a lenyegesebb valogatokba mert eddig szinte ott tartottal hogy akkor most a szomszed juli vagy a rozsika neni legyen kategoria. Eltelik egy kis ido, vannak szponzorok, jo osszekottetesek, ajanlasok, ujabb valogatas es csak az utan kezdhetsz hires markaknal pozolni. Es fontos figyelni hogy a valogatok hol vannak es kik szervezik mert lehet hogy "ajanlanak" de kimesz es kiderul ahogy elottem is irtak hogy atveres es egy jo kis rabszolga lesz beloled. Vagy itthon agyondolgozod magad, pozolsz es kiderul hogy semmit nem kapsz es az allitolagos hirnev 3 ev utan srm jon el. Ha valoban szeretnel ilyet akkor elobb fejezd be az iskolat es keress fel hiteles cegeket stb akik nem ember kereskedok es tenyleges kapcsolatokkal rendelkeznek, nem csak a levegobe beszelnek. Sok sikert.
2017. aug. 22. 00:57
 10/18 A kérdező kommentje:
ez nem így megy én beszéltem már milánói és párizsi modellügynökkel is azt mondták oké vagyok mehetek mindenhova ahová elküldték a fotómat mindenhonnan pozítív visszajelzés jött el vagy tévedve akinek jó arca van az mehet.
2017. aug. 22. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!