Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 15 évesen ilyen adottságokkal...

15 évesen ilyen adottságokkal van esélyem a modellkedéshez? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy 173 cm felett kell lenni, valamint 90 cm vastag lehet a csípő.

Az én méreteim:

Magasság: 168 cm

Testsúly: 50 kg

Csípő: 84 cm

Derék: 66 cm

Mell: 87 cm

Egy évvel ezelőtt ráhagytam a sportolást, előtte 2 évig napi rendszerességgel fociztam egyesületnél, de mióta ráhagytam, nagyon ellustultam. Ha rászánom magam, ezek a méretek biztosan változnának. A családomban mindenki magas, a bátyám 190 cm, anyukám családjában is mindenki 170 cm felett van. Én jelenleg 15 éves vagyok és 168 cm. Van esély rá, hogy elérjem a kívánt 173-4 cm magasságot? Valamint ilyen adottságokkal van esélyem a modell szakmához? Őszinte válaszaitoka tg kérek. Én pozitívan állok a dologhoz, szerintem akarással lehet esélyem, de a ti véleményetek is érdekelne.

Itt egy közeli kép az arcomról, hogy jobban meg tudjátok állapítani:

[link]

2016. jan. 25. 12:44
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Szép arcod van, és az adottságaid is jónak tűnnek, de ez egyáltalán nem elég ahhoz, hogy befutott modell legyél.

Ha ez az álmod, járj el castingokra, mert lehet, hogy szerencséd lesz, de legyen azért B-terved.

2016. jan. 25. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
52%

A derekad 6 centivel nagyobb mint a modelleknél megengedett maximum. Túl alacsony vagy. Az arcod ugyan szép, de nincs rajta semmi különös. Olyan átlagos tiniarc. Modellnek nem ilyen kell, hanem a különlegesebb.

Egyáltalán miért akarsz modell lenni?

2016. jan. 25. 12:57
 3/9 A kérdező kommentje:

12 éves korom óta ezt a célt tűztem ki magam elé.

Palvin Barbi munkásságát azóta figyelemmel követem, és bár tudom, hogy fényévek vannak közte és köztem, mégis elég rá gondolnom és arra, hogy ő is meddig eljutott.

Jelenleg az angol nyelvtudásomat fejlesztem gőzerővel, illetve újra elkezdek sportolni a cél érdekében.

Köszönöm az eddigi válaszaitokat, továbbra is kíváncsian várom a véleményeket!

2016. jan. 25. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem vagy elég különleges.
2016. jan. 25. 15:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Hol mérted a csípőd? Egyre gyakrabban szembesülök az oldalon olyanokkal, akiknek fogalmuk sincs róla, hol is kellene igazából mérni.

90-60-90 és 85-60-85 az átlagos ruhaméretek, amibe bele kell férni.

2016. jan. 25. 18:51
 6/9 A kérdező kommentje:

84-66-87

Ez az enyém.

Nem értem, mi a probléma a méréssel.

2016. jan. 25. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézd, én ezt mint ex-modell írom neked. Én kiszálltam, mert elegem lett. Amit kívülről modellkedésnek látunk, az csakis a csúcs. Az átlagos modelleknek nagyon nem ezt kell csinálniuk. Átlagban több hónapig dolgozol 10ezer kmre a családodtól, 10-12 lánnyal egy szobában/fürdővel, minden egyes nap, 16-18 órákat is, úgy hogy a végén lehet hogy pénzt sem keresel, csak az egészséged megy tönkre. Ez nem álom. Én is azt hittem, de amit ti láttok kívülről, annak a belsőhöz semmi köze nincsen.
2016. jan. 26. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:

"Nem értem, mi a probléma a méréssel."

Rengetegen a csípőjük helyett az alhasukat mérik le, a valódi csípőszélességet meg átkeresztelik fenéknek.

2016. jan. 26. 19:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Én nem így mértem :D
2016. jan. 29. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!