Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Lehet még esélyem?

Lehet még esélyem?

Figyelt kérdés

Idén nyáron leszek 20. Egészen fiatal korom óta az összes családtag, rokon, ismerős azzal nyúzott, hogy dobjam be magam, legyek modell, de mindig húztam rá a számat, hogy minek az, nem vagyok oda való, a személyiségem sem olyan, plusz erősen önbizalomhiányos is vagyok. Azonban nemrég úgymond "benőtt a fejem lágya", hamarosan költözök el itthonról, és rájöttem, hogy talán nem is lenne olyan nagy hülyeség megpróbálni. De mivel már eléggé "idősödöm", és vannak bizonyos testmódosításaim (három piercing, egy tetoválás, színes haj), nem tudom, hogy mennyi esélyem lenne arra, hogy bármelyik ügynökség is alkalmazzon. Szerintetek?

Amúgy, a legutóbbi orvosi mérés szerint 182 centi magas vagyok, és 52 kg.

2019. máj. 26. 13:19
 1/4 anonim ***** válasza:
50%

Magyarországon az ügynökségek 99%-a kb hoszteszeket alkalmaz, és közvetít. Ebbe a kategóriába simán van esélyed.

Igazi kifutó modellkedéshez viszont nem elég a magasság/testsúly, ilyen paraméterekkel rengeteg nő akar modell lenni a világban, kell hatalmas adag szerencse, megfelelő arc, meg szerencse.

Btw, attól, hogy a rokonaid szerint magas nő = modell (vagy kosárlabdázó), a világ nem ilyen egyszerű

2019. máj. 26. 13:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat, par fotozasra ilyen kreativabb kategoriaban, ha az arcod is megvan hozza, lehet eselyed persze. De valodi modellkedesre mar nem igazan. Egyreszt ezekkel a meretekkel az atlag ruha, cipo nem lesz jo rad, illetve akarmennyire is hulyen hangzik mar par eve kioregedtel ennek az elkezdesebol. Illetve meg ott van az is, hogy a modellkedes az eletforma, nem olyan hogy "csinalom amikor epp van lehetoseg", hanem ekorul forog az egesz eleted, honapokra el kell utazni, nincs szabadsag, nincs masik munka, egyetem, akarmi.
2019. máj. 26. 14:07
 3/4 anonim válasza:
A legtöbb itthoni ügynökségnél a felső korhatár 21-22 év, magasságnál pedig a felső határ a 182-183 cm, szóval most lehetne szinte az utolsó esélyed megpróbálni. A színes haj probléma lehet (a piercing, tetoválás nem annyira), mivel a természetesség nagyon fontos. Még akkor is zavarná őket, ha valamilyen természetes, de a sajátodtól eltérő a hajad színe. Meg persze karakteres arc, és olyan kisugárzás is kell hozzá, a megfelelő körméretek (90-60-90 körül) mellett. A kiló nem számít.
2019. máj. 26. 21:02
 4/4 anonim ***** válasza:
“három piercing, egy tetoválás, színes haj” Sajnos ezek miatt kizart, hogy egy itthoni high fashion ugynokseg alkalmazzon.
2019. máj. 27. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!