Vajon van esélyem jó modellnek lenni?
Érdeklődni szeretnék, hogy mennyi esélyem lehetne modellnek lenni?
20 éves vagyok és lány, 165cm átlagos edzésben levő alakom van. Nem vagyok sovány de izmosabb sportosabb alkatom van.
Jó ideje erősen gondolkodom ezen és igaz az adottsagaim (gondolok itt magasságra)nem a leg előnyösebb de nem szeretném feladni tenni szeretnék érte hogy lehetőségem legyen, megszeretném próbálni és eselyt adni magamnak és az almomnak de érdeklődnék hogy ti mennyi eselyt láttok erre? :/
Nem mondtam hogy jól nezek ki 😀
Egyébként fotomodellkedesen gondolkodom inkább, úgy tudom ahoz nem számít annyira a magasság számít csak nem annyira nagyon szigorúan ha jól tudom
Sajnos túl idős és alacsony vagy. Min a 174 centi és Max a 16év kezdeni. NINCS ilyen hogy fotomodelkedes. A mkdelkede egy nagyon komoly szakma és csak eletvitelszeruen lehet csinálni. Sajnos már mindenkire ramondjak hogy model, az instak**vaktol kezdve a playboy újságban pozolo pr*stikon át a sztripperekig. Egy fashion modelnek nagyon sok mindennek meg kel felelnie min 174 cm
90 60 90es méretek kisportolt szálkás vekony test és csontos karakteres arc.
Bocsi hogy ilyen szigorúan fogalmaztam de én model vagyok és idegesítő hogy azt hiszik higy ez egy könnyű munka ami szinte csak buli és minden második lány azt hiszi hogy ő is simán lehet model mert úgyse csinálnak semmit csak pózolnak.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!