Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mi történt Palvin Barbival?!

Mi történt Palvin Barbival?!

Figyelt kérdés

Most is szép meg minden, de már közel sem olyan jó az alakja, mint korábban.

Nem az a gond, hogy most teltebb, mint más modellek, hanem hogy ilyen súlyban sokkal szebb alakú lányok is vannak, mégis ő került be a VS modellek közé.

[link]

Aránytalanul vastag karok, közben nulla mell, vastag comb, nagy popsi...

(és ez a már a maximum, amit ki tudtak belőle photoshopolni...akarom mondani, hozni)

2019. máj. 19. 23:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
71%
2012 ota o nem vekony, “skinny” alkatu lany. Az arca viszont megis annyira egyedi, hogy a szakma nem fogja egyhamar kilokni magabol (most lett VS angyal, a kozonseg imadja). Raadasul a szakmabeli lanyok 80%a 176+, o a 170cm-s magassagaval.. hat.. mit mondjak?
2019. máj. 20. 15:10
 12/20 anonim ***** válasza:
42%
Sem a Palvin,sem a Mihalik nem egy jó nő. Kimész az utcára és látsz sokkal,de sokkal szebb,csinosabb nőket. Ez egy üzletág amiben ők mozognak,és valamiért még benne vannak, jól keverik a kártyáikat. Ennyi. Amúgy,ha smink és felkészítés nélkül kimennének reggel a körútra,a kutya nem találná valami hű de jó nőnek őket,átlagos kategória max.
2019. máj. 20. 15:32
 13/20 anonim ***** válasza:
62%

Ha Palvin Barbi kövér, akkor Ashley Graham micsoda?

Igen, jelenleg nem csontváz, de egészséges, és még ennek ellenére is inkább vékony, mint átlagos alkatú.

Nincs nagy melle, a feneke sem nagy, ezekhez képest a dereka sem különösen karcsú, - de ezek a kritériumok soha nem is voltak a modellkedés feltételei. A nagyobb idomú nőknek eleve soha nem is volt esélyük a piacon, kivéve ha plus size, mint Ashley.

Barbi azonban a szép, karakteres arcával képes kitűnni az “egy kaptafa” modellek közül, és előszeretettel alkalmazzák már lassan egy évtizede.

2019. máj. 20. 16:09
 14/20 A kérdező kommentje:

Nem írtam, hogy kövér, meg más se írt ilyet.

De az átlagnál már nem vékonyabb.

Ill fura, hogy amikor egy nála vékonyabb lány képe kerül ide ki, mindenki szerint kövér, telt, duci, mert az átlag az XXS-XS méret.

Hát, francokat.

Amugy modellnek tényleg husi, biztos nem 32-es a mérete, mint a többségnek.

(egy 36-os méretű modell pedig már csak a plus size kategóriában indulhat. Pedig még a 36 is kisebb, mint az átlag női méret 20-30 éves korban)

2019. máj. 20. 16:17
 15/20 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem csak megszokta a szemed a nála magasabb bikinimodelleket. Arányaiban palvin nem nyúlánk, azért látod husinak. Pedig szerintem élőben vékony lehet így is, csak nem hasszúak a végtagjai.
2019. máj. 20. 18:27
 16/20 anonim ***** válasza:
79%

Ez csontozattól is függ. Az egyik oldalon olvastam, hogy Barbi 173 centi (tehát egyáltalán nem alacsony) és 53 kiló, valószínű vastag a csontozata.

Én csak 170 centi vagyok 56 kiló mégis gebe vagyok :/

2019. máj. 20. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:
22%
Barbi kb 70 kg. En is 173 vagyok es 69 kg, kb. 75 kilosan neztem ki ugy, mint o most. Bocs.
2019. máj. 20. 21:10
 18/20 anonim ***** válasza:

Candice S. nem tudom hogy nézne ki ajakfeltöltés, meg cickányorrúvá plasztikázás nélkül...

A teste sem arányos, rövid a törzse, csak jól van öltöztetve.

2019. máj. 21. 15:10
 19/20 anonim válasza:
Nagyon jó alakja van szerintem.
2019. máj. 31. 22:51
 20/20 Ibiza2019 válasza:
65%
Ilyen ez amikor a nők összegyűlnek... :) Popcorn
2019. jún. 10. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!