Most is szép meg minden, de már közel sem olyan jó az alakja, mint korábban.
Nem az a gond, hogy most teltebb, mint más modellek, hanem hogy ilyen súlyban sokkal szebb alakú lányok is vannak, mégis ő került be a VS modellek közé.
Szép arca van, ennyi. Az alkata átlagos (mostmár), de az arca természetes és szép, ez az ami számít.
2019. máj. 20. 00:08
3/20 anonim válasza:
Hát ő sem fiatalodik. Megnőiesedett. Lehet, hogy már nem is akar annyira vékony lenni meg ilyenek, úgyis benne van már a szakmában...
2019. máj. 20. 01:11
4/20 anonim válasza:
Le is álltam a követésével instán. A fenének van kedve azt nézni, ahogy a pasijával enyeleg. Bár arcra még mindig bejövős lenne.
2019. máj. 20. 02:52
5/20 anonim válasza:
Hát igen, és az a gáz hogy ez még photoshop, else tudom képzelni mennyire igénytelen lehet a teste
2019. máj. 20. 04:07
6/20 anonim válasza:
Szerintem sokkal gázabb Mihalik a róka arcával.
Palvin arca gyönyörű.
2019. máj. 20. 08:22
7/20 anonim válasza:
Szerintem meg rohadt jo alakja van. Szep homokora. Tudom, nektek is az van, csak jobb.
2019. máj. 20. 09:29
8/20 A kérdező kommentje:
Körte alakja van.
Régen tényleg klassz volt, az átlagnál jobb most is, nem is az utca emberéhez kell mérni.
De ha megnézed a többi VS modellt...Miranda Kerr, Candice Swanepoel...mind jobb alakú.
Nekem nincs ilyen husi felkarom, holott nem 54kg vagyok, mint Barbi, hasonló magassàghoz, hanem több.
Rosszak az arányai egy modellhez képest.
2019. máj. 20. 09:35
9/20 anonim válasza:
Hát ez aztán nagyon husis....xD
2019. máj. 20. 09:55
10/20 anonim válasza:
Nem sportol semmit. Igenytelen. A Candice sokkal szebb arcra meg alakra is. Barbinal budapesten az utcan sokkal jobb alaku es szebb arcu nok rohangasznak. Lepusztult.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!