Veletek is történt?
Figyelt kérdés
Vannak itt olyanok akiket elutasitottak a top ügynökségek? Hogy történt? Ilyenkor mit lehet tenni? Elfogadjatok hogy beloletek már nem lesz modell, vagy kerestek tovább? Privatba is irhattok...2018. márc. 21. 17:25
1/5 anonim válasza:
Szia! Velem még nem történt ilyen én nyáron szeretnék megpróbálkozni modellkedéssel. Ám alaposan utánaolvastam, hogy tisztában legyek az előnyeivel és hátrányaival is. Mindenképp olyan ügynökségeknél próbálkozz akik értik is a dolgukat, ha érted mire gondolok. Szóval ne ilyen nevenincs ügynökségnél próbálkozz. Illetve fontos az, hogy mennyire gondolod komolyan, hobbiból szeretnéd csak, illetve mennyit szeretnél rá kiadni. Ha pedig jó ügynökségeknél nem felelsz meg akkor nincs értelme tovább keresgélni, mert akiknek majd jó leszel azok elkérnek x összeget és nem jutsz egyről a kettőre. Ha pedig minden áron modellkedni szeretnél nézz utána a fotómodelleknek. Viszont a fenti szabályok erre is érvényesek. Remélem tudtam segíteni. Ha kérdésed van írj privit :)
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy?:D
Engem már szólítottak le utcán is, így ismerkedtem meg a modellkedéssel. Először nagyon tetszett dolog, majd szép lassan, fokozatosan megutáltam az egészet. Nem festheted magad, nem hízhatsz, a hajad nem festheted, nem szedheted a szemöldököd, az összes modellnek ugyan olyan a hajformája, és még barnulni se szabad igazán.
Nem rosszból, de én örülök hogy nem folytam bele ebbe, és hidd el, ha 14-15 éves vagy te is ezt fogod tenni 2 év múlva.
Nem összetörni, akarlak (vagy bármi mást) de nem minden az aminek mutatják.
3/5 anonim válasza:
Én amikor elkezdtem modellkedni (jelentkeztem a helyekre) nagyon féltem, hogy kiderül, hogy igazából nem h nem vagyok kalsszikus szépség de még a high fshionbe se jó az arcom. Ekkor a belső értékeimre koncentráltam és tudatosítottam magamban, hogy úgyse ebből szeretnék madj életem végéig szóló karriert csinálni, max 25 éves koromig modellkednék, de ha nem akkor keresek valami oylat amire legalább annyira "büszke" vagyok h csinálom mint a modelkedést. (pl nehéz egyetem, kihivasokat rejtő munkák)
4/5 anonim válasza:
Ha a 6 top ügynökség elutasít, annak bizony oka van (ha nem a csípőoméreted a gázos mert azt lehet formalni). Ilyenkor szépen el kell fogadni, hogy neked más utad van :)
5/5 anonim válasza:
Sajnos ha senki sem vesz fel, annak oka van. Ha érdekes a karaktered akkor lehet beregisztrálhatnál casting ügynökségekhez, hátha kapsz 1-2 munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!