Első fültágításnál történt egy fura dolog, ez mitől lehet? Illetve normális, más ok miatt van vagy a fültágítás okozta?
Sziasztok, szóval úgy döntöttem, hogy szeretnék fültágítót a bal fülembe, amit el is kezdtem tágítani hétfőn. A fülemben alapból volt fülbevaló-lyuk, és lefertőtlenítettem egy fültisztító-pálcikát, hegyesre vágtam és átdugtam a fülemen. Kicsit nehézkes volt kinyomni, hogy átmenjen a fülemen, kicsi erőlködés után egy erősebb tolással átment rajta minden gond nélkül, nem is igazán vérzett, percekkel később a fájdalom is elmúlt, kicsit érzékeny volt a fülem, de jól is aludtam, nem történt semmi. Viszont tegnap próbáltam mozgatni, csavargatni a fülemben, mivel sebes lett. Egyszer ki is húztam, bekentem a fülem és újra beraktam, akkor már jobban vérzett és nehezen is ment be, de nem volt annyira vészes.
Amiről igazán szeretnék kérdezni az az a valami, amit ma vettem észre ahogy hazajöttem iskolából. A fülem alá lett egy ilyen kicsi púpos csomó, ami alapbólnem fáj, de ha megnyomom akkor igen. Nagyon megijedtem, amint megláttam, félek, hogy a fültágítás okozta, mert a tágítás előtt még nem volt ott, vagyis nem vettem észre.
Szerintetek lehetséges, hogy a fültágítás miatt lett? Egyáltalán mi ez a dolog? Van okom aggódni?
14/L
Hamarosan 15 éves leszek, nem értem, hogy miért zavar vagy baj az, ha fültágítót szeretnék. Alig 5-7 mm-re gondoltam, mert ha már nem szeretném, akkor van esély, hogy összemegy.
Másodszor pedig, de, lefertőtlenítettem.
Még várok egy napot és ha nem múlik el, akkor pedig orvoshoz megyek, azért köszönöm. :)
Vadhús vagy gennyes gyulladás, húzz vele orvoshoz
És szart se ért a fertőtlenítésed
És ez miért alakult így?:/ Elronthattam valamit, vagy ennyire érzékeny a fülem?:s
Mindenesetre köszönöm. :)
Én is 14 évesen csináltattam akkor volt 10mm most vagyok 16 éves és most 30mm-s
Egyébként az csak egy kis kitüremkedés olyan nekem is volt,de lehetőleg vegyél vagy rendelj az interneten fültágító csigát vagy tüskét és akkor talán nem lesz ilyen gond.Sok sikert.
Kedves 5-ös válaszoló, ahelyett, hogy 9-10 éves gyerekekhez hasonlítgatsz, igazán válaszolhattál volna normálisan is, ugyanis segítségre van szükségem, ha meg nem szeretnél 'segíteni' és csak beletudsz mindenbe kötni, akkor inkább kímélj meg ezektől. :D Attól, hogy fültágítót szeretnék TIZENNÉGY évesen nem leszek sem terrorista sem pszichopata gyilkos, nem változik semmi sem még attól sem, ha lesz fültágítóm. :D
Az persze teljesen normális, ha már 10-11-12 éves kortól kezdenek el a gyerekek SMINKELNi... Hát persze, én kis butus:D Egyébként sem azt kérdeztem, hogy mit gondoltok arról, hogy megfelelő-e a korom a fültágítóhoz.
6-os, köszönöm, igyekszem. :) Most egy nap többször is lefertőtlenítem mindenem, és ki is vettem, amíg el nem múlik/be nem gyógyul. ^^
Azzal sieted el, hogy erőltetted. Gondolom észrevetted, hogy a lyuk a füledben nagyobb mint a fülbevaló, mivel tágul a lyuk. Kezdőknek azt tanácsolnám, hogy egy vastagabb szárú fülbevalót (amilyet fülbelövésnél használnak vagy egy talpas pc) rakjon be. Ehhez is hozzá fog szokni a fül és utána kis vazelines masszázs után a fülpiszkáló gond nélkül belecsusszan. A csigák is ezért jók, mert folyamatosan rakod be, nem kell hirtelen áttolni az egészen.
Nekem most 10mm mindkét oldalon és nagyon szeretem a tömött fültágítókat, viszont annyira lehúzza a fülem, hogy a 4. napra már magától kitágul annyira, hogy simán kiesne belőle. Így felváltva kell használnom a lyukas szilikonossal vagy éjszakára mindig kivenni, hogy kicsit szűköljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!