Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Első fültágításnál történt...

Első fültágításnál történt egy fura dolog, ez mitől lehet? Illetve normális, más ok miatt van vagy a fültágítás okozta?

Figyelt kérdés

Sziasztok, szóval úgy döntöttem, hogy szeretnék fültágítót a bal fülembe, amit el is kezdtem tágítani hétfőn. A fülemben alapból volt fülbevaló-lyuk, és lefertőtlenítettem egy fültisztító-pálcikát, hegyesre vágtam és átdugtam a fülemen. Kicsit nehézkes volt kinyomni, hogy átmenjen a fülemen, kicsi erőlködés után egy erősebb tolással átment rajta minden gond nélkül, nem is igazán vérzett, percekkel később a fájdalom is elmúlt, kicsit érzékeny volt a fülem, de jól is aludtam, nem történt semmi. Viszont tegnap próbáltam mozgatni, csavargatni a fülemben, mivel sebes lett. Egyszer ki is húztam, bekentem a fülem és újra beraktam, akkor már jobban vérzett és nehezen is ment be, de nem volt annyira vészes.

Amiről igazán szeretnék kérdezni az az a valami, amit ma vettem észre ahogy hazajöttem iskolából. A fülem alá lett egy ilyen kicsi púpos csomó, ami alapbólnem fáj, de ha megnyomom akkor igen. Nagyon megijedtem, amint megláttam, félek, hogy a fültágítás okozta, mert a tágítás előtt még nem volt ott, vagyis nem vettem észre.

Szerintetek lehetséges, hogy a fültágítás miatt lett? Egyáltalán mi ez a dolog? Van okom aggódni?

14/L

2018. febr. 14. 13:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nincs vastagabb szárú fülbevalóm, még sosem láttam olyat. :/
2018. febr. 15. 21:37
 12/13 anonim válasza:

en ajakpiecinggel tagitottam a lyukat a fulemen. ez utan jon a legkisebb csiga. :)

17/l

2018. márc. 5. 19:56
 13/13 A kérdező kommentje:
Nekem viszont nincs ajakpiercingem sem. :/
2018. márc. 6. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!