Lehetek modell?

Figyelt kérdés

Mostanában rengeteg Victoria's Secret-es videókat néztem, és elhatároztam magamban, hogy ha törik, ha szakad én modell leszek. Aztán rájöttem, hogy én ezt így kijelentettem, de nem vagyok ennyire magabiztos.

174 cm vagyok, 63 és fél kiló. Széles csípő, hosszú lábak, vékony derék. Hosszú, és nagyon dús szőke hajam van, és kék szemeim. Csinosnak, és szépnek gondolom magam, de koránt sem az a típus vagyok, aki elszáll magától, hanem az aki meg van elégedve magával. Sokan mondták, hogy illene hozzám ez a szakma, még a tánctanárom is mondta, aki tánc mellett modellkedik, és ő aztán tényleg gyönyörű, de kritikus is.

Tudom, hogy kép nélkül nem nagyon tudtok mit mondani, de hogy tudnék ebbe az egészbe belekezdeni, és lenne-e esélyem?

2018. dec. 25. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Palvinnak sokat kellett sz.pnia. Gondolj bele, nincs 180 és mégis kifutón van...
2018. dec. 25. 23:23
 12/13 anonim ***** válasza:
magasságod jó, de a modellek ilyen magassággaá 54 kiló maxok szoktak lenni.
2018. dec. 26. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
“Mostanában rengeteg Victoria's Secret-es videókat néztem, és elhatároztam magamban, hogy ha törik, ha szakad én modell leszek. Aztán rájöttem, hogy én ezt így kijelentettem, de nem vagyok ennyire..” Ez kicsit vicces. A Victoria’s Secret total ellentetje annak, ami a modellszakma valojaban, es gondolom a csillogas fogott meg, nem a 24/7 munka meg edzes. Ismertem ket allando VS-es lanyt, nem a levegobol beszelek, de inkabb nem kezdem el sorolni, mennyire megzuhant a szinvonala az iparnak.. ha erdekel bovebben, irj privatot. x
2018. dec. 27. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!