Lehetek modell?
Mostanában rengeteg Victoria's Secret-es videókat néztem, és elhatároztam magamban, hogy ha törik, ha szakad én modell leszek. Aztán rájöttem, hogy én ezt így kijelentettem, de nem vagyok ennyire magabiztos.
174 cm vagyok, 63 és fél kiló. Széles csípő, hosszú lábak, vékony derék. Hosszú, és nagyon dús szőke hajam van, és kék szemeim. Csinosnak, és szépnek gondolom magam, de koránt sem az a típus vagyok, aki elszáll magától, hanem az aki meg van elégedve magával. Sokan mondták, hogy illene hozzám ez a szakma, még a tánctanárom is mondta, aki tánc mellett modellkedik, és ő aztán tényleg gyönyörű, de kritikus is.
Tudom, hogy kép nélkül nem nagyon tudtok mit mondani, de hogy tudnék ebbe az egészbe belekezdeni, és lenne-e esélyem?
Kedves negyedik kommentelő.
Nem tudom, hol dolgozol(azok alapján amit leírtál vagy egy s e g g h ü l y e paraszt vagy, vagy egy hatodikos s e g g d u g a c s), lehet, hogy ott sokat kell szopni, de nem egy gazdag vén f a s z i titkárnőjének készülök, és nem vagyok ribi. :)
Mutass képet
De szerintem a modellek magasabbak és vékonyabbak
KOMOLYAN!
Tölts fel valahová egy képet és linkeld be ide!
Arcodat takard ki! És ne síruhában legyél, a kamerától 342 méterre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!