Lehetek-e férfi modell és ha igen mit kellene tennem hozzá?
Külsőségeimet illetően 185cm magas vagyok, 60kg egy deka zsír nincs rajtam és elég szálkás testalkatom van.
Ez nem hiszem hogy olyan fontos de fekete hajam van zöld szemem, arcom leginkább erre az arctípusra hasonlít... [link]
Jelentkezz egy jó ügynökséghez castingra, ők megmondják, hogy jó vagy e, mit kell még csinálnod. De óvatosan a kamucégekkel!
(Icon, vm, visage, úgy tudom, ezek a megbízhatóak, s jók is)
Sok sikert:)
15/M
Köszönöm szépen a válaszokat!!!
kivétel a 4.
pont az ilyen betegek miatt nem teszem fel a képem :)
Jelentkezz a Vmhez,ok viszonleg nagyon hamar fognak valaszolni.Ha tetszel nekik,mehetsz is hamarosan meghallgatasra :) Irjal nekik minel elobb,sok sikert kivanok,minenkepp probald meg.
21 L
egyébként szó sincs arról hogy cica fiú vagyok... most arról hogy vékony és izmos alkat vagyok nem nagyon tehetek... egyébként nem tudom hogy csak trollkodtok vagy tényleg van mögötte tartalom de tényleg ilyen dolgokat kell csinálni egy modellnek hogy munkát kapjon???- mert akkor kur*
ára nem akarok modell leni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!