Van itt valaki, aki már vopt a Stars of the future academy-n? Titrkrt is leszólítottak?
Én már jópár ilyenen voltam, mert állandóan hitegetem magam, hogy "de ez most nem olyan" meg a hasonlók...
De általában ha casting van akkor az már rossz. A castingon ha továbbjutsz majd elfogják mondani a szüleidnek, hogy te mekkora tehetség vagy és kár lenne veszni hagyni, ezért most kicsit olcsóbban mint a többiek (kb.200-300k álatalában) jelentkezhetsz a tanfolyamukra aminek a végén kapsz egy oklevet, hogy elvégezted, de semmi állást, semmit nem biztosítanak.
Egyszóval egy nagy szívás.
Ha nem azt mondták volna, hogy casting, hanem, hogy pl röktön találkoznál egy ügynökkel, ő rögtön elmondaná a szüleidnek, hogy mit szeretne beletenni a szerződésbe, hogy lassan nehezebben fog menni a tanulás a sok utazás miatt ezért nagy valószínűséggel magántanulóvá kell válnod. Akkor azt mondom oké ha ezzel mennek oda hozzád. De íggy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!