Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Volt olyan akit még leszolitot...

Volt olyan akit még leszolitottak?

Figyelt kérdés

Lurdy-ba Bp-n C.O.D koncerten

fekete haju 3d müszempillás nő.

valami modelles valaki:D

Egy castingra kell menni személyes meghallgatás.

és ha téged választanak akkor lehet választani reklám,magazin,vagy filmben szeretnél szerepelni és ezért fizetnek. aki még kiskuru az csak szülői felugyelettel jöhet. nos ő minket is leszolitott barátnőmmel és feliratkoztunk. van még valaki innen aki jön? (elvileg ezen a héten kell menni)

2015. máj. 26. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

haha:)

filmben szerepelni?

az annyi,hogy te vagy az utcán a tömeg,felveszik 100x,ott vagy 12 órát és kapsz 2-3000ft-ot.

vagyis a csaj statisztákat toboroz.

a másik ilyen munka a tapsolók olyanokban,mint a mónika,lagzi lajcsi meg a balázs só volt.

2015. máj. 26. 20:59
 2/10 A kérdező kommentje:
5000ft os orabért kapnánk a filmekben mellékszereplőként!
2015. máj. 26. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg pénzt kérnek majd tőletek azért, hogy "regisztráljanak" vagy "portfóliót" készítsenek, akkor ez nagy valószínűséggel lehúzás lesz...

Ha erre odafigyeltek, akkor nagy baj nem érhet.

2015. máj. 26. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:

elvileg fognak készíteni portfoliot.

de valamit említett a csaj hogy pénzbe fog kerülni. barátnőm teljesen oda van. azt mondta lehet majd sokat keresni vele nem számit ah 20 000ft-ot oda kell adni mert sokkal többet fogunk "keresni". én ezzel nem így vagyok budapesre kell femenni. van honlapjuk amit meglehet nézni de elfelejtettük felirni a nevet és nem emlékszünk rá pedig kiváncsi lettem volna.

2015. máj. 26. 21:38
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1 sok embert leszolitanak, nem kell ahhoz kulonlegesnek lenni, hogy egy toborzo ( mint ez a no volt) leszolitson, hisz neki ez a munkaja, hogy minel tobb embert vonzon be a castingokra. tenyleg ne menjetek bele, ha fizetni kell barmiert, mert az csak lehuzasra megy!!

2 az nem igaz, hogy 12 orazni kell 2-3 ezer forintert, mert volt az exemnek egy ugyanigy 12 oras napja egy filmben mellekszereplokent, es kaptak ebedet, szallitottak oket oda- vissza busszal, es majdnem 30 ezer forintot kapott erte.

2015. máj. 26. 21:51
 6/10 A kérdező kommentje:
nem mindenkit szolitottak le. csak akinek volt egy kicsi stílusa és szépsége is. (nem vagyok egoista)
2015. máj. 26. 21:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen még tavaly ugyanígy egy koncerten... Elmentünk, mondták, hogy jó vagyok, de kell portfólió meg minden anyámkínja ami 150 ezer lesz. Aztán majd lehetek statiszta videoklipekben meg szerepelhetek sorozatban. :D hahaha. Kamu volt.
2015. máj. 27. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:

engem is szólítottak már le, barátnőmmel voltam, plázában ugyanígy odajött hozzánk egy nő. elég magagas vagyok meg vékony, mondta, hogy csak én 'kellek' neki, a barátnőm nem (aki persze jól megsértődőtt erre:D). alapból elküldöm az ilyeneket, meg nem vagyok naiv, tudom, mire megy ki a dolog, de gondoltam, oké, egy próbát megér. elmentem egy 'castingra', ahol baromi sokan voltunk és legnagyobb meglepetésemre nem csak magas és/vagy szép lányok, hanem mindenféle. szóval ezért nem értem, miért mondta, hogy barátnőmre nincs szüksége.

annyi volt, hogy felírtam az adataim egy papírra, meg hogy milyen munka érdekelne (statiszta, kifutó, fotózás, reklámfilm, fehérnemű modell, akt, ilyenek voltak), aztán csináltak pár fotót és mondták, hogy majd szólnak, ha lesz valami. azóta is szólnak:D

2015. máj. 27. 10:44
 9/10 abcz ***** válasza:
Szerintem kamu. Rendes ügynök, ha leszólít, akkor be kell menni az ügynökségre, és szerződést kapsz. Akit leszólítanak igazi ügynökök, ők azért teszik, mert nagyon jók. Lásd Palvin Barbi. Nem pedig holni csekmet szarért szólítanak le. Ne dőljetek be az ilyen hülyeségeknek.
2015. jún. 1. 12:11
 10/10 A kérdező kommentje:
azota sem hivtak.. pedig azt mondták még hogy hivni fognak. mult hét hétfő ota várjuk. viszont még egy eseményen láttam a nőt.
2015. jún. 1. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!