Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már rá példa, hogy...

Volt már rá példa, hogy leszólítottak titeket vagy ti valakit buszon, metrón stb?

Figyelt kérdés

Ha igen, milyen előzménye volt, hogy történt és mi lett belőle?

Korotokat, nemeteket is írjátok légyszi!

2013. máj. 20. 13:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem volt semmi különös..

nem vagyok olyan pasi hogy leszólítson egy idegen lány.

2013. máj. 20. 13:29
 2/12 anonim ***** válasza:

15 éves lehettem kb. és mentem vissza koliba vonattal,volt ott egy eléggé fogyatékosnak tűnő faszi.Velünk szemben ült és folyton nyalogatta a száját meg kacsingatott,el akarta kérni a számunkat,de persze nem adtuk meg.( nem 4-es üléseken ültünk,hanem vannak ilyen kettesek egymással szemben a vonat 2 oldalán,úgy.)

19/L

2013. máj. 20. 13:31
 3/12 anonim ***** válasza:
volt már ilyen.egyedül voltam ő is látszott rajta hogy unatkozik hát oda mentem elkezdtünk beszélgetni... most is tarjuk a kapcsolatot.
2013. máj. 20. 13:33
 4/12 anonim ***** válasza:
vonaton volt:) a srác velem szembe ült és elkezdtünk beszélni alap dolgokról, de semmisem lett belőle :S 15/l
2013. máj. 20. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
Londonban volt a buszon, hogy leült mellém egy öltönyös férfi és beszélgettünk egy darabig, aztán telefonszámot akart de mondtam, hogy nincs telefonom (tulajdonképp tényleg nem volt, mert épp nem működött vagy egy hete), aztán azt akarta, hogy akkor ott azonnal beszéljünk meg egy találkozót másnap estére (!), de mondtam, hogy nem érek rá, de még ezután is nyomult, hiába mondtam neki, hogy nem érek rá semmikor, egy hónapra előre be vagyok táblázva. (Nyilván nem voltam.) Aztán szerencsére leszállt, de csak 2 megállóval hamarabb mint én. Utána csomó ideig attól féltem, megint összetalálkozom vele, de szerencsére nem így történt. 21n
2013. máj. 20. 13:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Ja néhányszor,férfiak,nők,fiúk,idősebb nők és férfiak.

Tini lányok kilőve,velük nem lehet mit kezdeni,másik bolygón élnek,elvannak szállva maguktól vagy én nem is tudom,minél idősebb egy nő ez legtöbbször változni kezd,de még így sem vonzanak a fiatal(18-22) év körüliek,valószínűleg szarnak az emberre és csak a pletyka

megy meg a barátnőcis dolgok,na ez szuper fail.

2013. máj. 20. 13:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Csak pedofil bácsikhoz volt eddig szerencsém.
2013. máj. 20. 13:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, volt. Keddenként és csütörtökönként ugyanazzal a busszal mentünk haza, mindig mosolygott rám, aztán egyszer leszólított. Ezután randizgatni kezdtünk, és bár nagyon szimpatikus srác volt, nem mentem bele, mert nem álltam készen egy kapcsolatra.
2013. máj. 20. 13:53
 9/12 anonim ***** válasza:
volt.
 10/12 anonim ***** válasza:
18/L, ez lemaradt.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!