Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondtak neked/mit mondtál, mikor leszólítottak/leszólítottál valakit utcán, buszon, kisboltban, akárhol?
Elhatároztam, hogy megpróbálok több lányt megismerni, akik szimpatikusnak tűnnek, megfogadva pár tanácsot, amit itt kaptam. Egy problémám van: mi a túrót mondjak?
Nem akarok szánalmasnak és egy olyan férfinak tűnni, aki él-hal hogy egy nő szóba álljon vele, egyszerűen csak szeretnék több lányt megismerni.
Szóval nők és férfitársaim: mit lehet ilyenkor mondani?
Cserébe ígérem, hogy amit javasoltok, kipróbálom és visszajelzek, hogy ment :D
23/F
Bolt:
Fiú- Szia, tudnál segíteni egy kicsit?
Lány1 - Szia, nem - KILŐVE
Lány2 - Szia, persze
Fiú - Szoktál főzni, sütni?
Lány2.1 - Nem - KILŐVE
Lány2.2 - Igen
Fiú - Nos, az a problémám, hogy amikor rántott húst csinálok, mindig elválik a panír a hústól. Mit javasolnál?
Lány2.2.1 - Menj étterembe - KILŐVE
Lány2.2.2 - blahblablah
És sorolhatnám :D
Csaj a buszon ami a pláza felé megy megkérdezte hol a pláza, öt perc múlva meg már, hogy nincs-e kedvem elmenni vele. Rossz passzban voltam, úgyhogy nemet mondtam, de azért utólag picit sajnáltam szegényt.:D
20F
Fuhh engem egyszer buszmegállóban megszólított egy pasi, ilyen kategória, de ráadásul nagy volt az egoja meg még buta is volt.
Kérdezte hogy kérek-e cigit. Mondtam hogy nem. Majd megkérdezte, kérek-e ásványvizet. Mondtam hogy nem :D
Nyomult kicsit, majd jött a busz. Felszálltam leültem. Erre utánam jött és megkérdezte hogy mellém ülhet-e. Mondom nem, majd rákezdett arra hogy mennyire tetszem neki meg hogy milyen jó alakom van.
Én annyira rosszul éreztem magam hogy iszonyat.
Szóval ilyet ne tégy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!