Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mi volt a legjobb duma eddig amivel leszólítottak? Kort is kérek.
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 19:08
1/7 anonim válasza:
gyere cica,van egy kis mutatnivalóm..."betörtem az orrát....17/L
2/7 anonim válasza:
"mizu?" :D ezen majdnem meghaltam
de volt olyan is ami téll a jó kategória volt és tetszett
pl "szia, láttam sokszor hogy azzal a busszal jössz mint én, még van 1 óránk addig, nincs kedved enni egy pizzát vagy inni valamit?" hát ez tetszett mert nemtudom, lényegre törö volt és nem ilyen gagyiszöveg.Ettünk egy jót, beszélgettünk, és meég sokszor találkoztunk
3/7 anonim válasza:
Olyan vékony vagy nem is látszik rajtad a bugyi. XD XP
4/7 anonim válasza:
Szia Cicca! Feri vagyok a hegyről, aki beteszi egyből.
Hááát... jó pár éve volt ez, de behaltam. Nem vagyok egy elveszett típus, de ezen fennakadtam, csak nyökögtem, megfordultam és elsétáltam:D.
5/7 anonim válasza:
A hátam mögött lévő hölgy fizeti az én kávémat is:)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!