Mi a véleményetek, tapasztalatok a Stars Of Future Academy-ről?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik, amit "látok", de nem tudom milyen tapasztalni, átélni az oktatásokat, "órákat". Akinek van tapasztalata, véleménye, legyen szíves ossza meg velem itt, vagy privát üzenetben!2017. nov. 24. 13:20
2/3 anonim válasza:
Szia én jártam oda és imádtam! ❤
Az egész csapat, az ott dolgozok és az oktatók is csodálatosak! Rengeteget tanultam, fejlődtem általuk! Mindenkinek csak ajánlani tudom! 🙂 De ha megnézed a Fb oldalunkat, találsz sok véleményt diákoktól.
3/3 REGODO válasza:
Sziasztok!
Én nekem azt mondták, hogy a képzés után munkát is biztosítanak 1 éven keresztül, aminek a beszámítható bére 30.000-60.000 Ft/alkalom (ami 1 nap). Ez így van?
Az igaz hogy azt mondták, hogy1 éven keresztül munkát biztosítanak, de mennyit?
Hány alkalmat?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!