Adjam fel az álmaimat? Többi lent!
Tudom, rengetegen mondogatják ezt a “21 éves korig nő az ember” dolgot, viszont az az igazság, hogy ez csak akkor lehetséges, ha extrém későn értél. (Nekem pl. 10 évesen jött meg, és 12 éves koromban meg is álltam a növésben.)
De ne aggódj: szépség és a modellkedés nem feltétlenül fér össze.
Rengeteg (híresebb) modell (is) van, akik reménytelenül rondák, de befutottak, mert megfeleltek a torz kritériumoknak, amibe 10 emberből nagyjából 2 fér bele. Akkor is legalább ilyen elérhetetlen lenne bekerülni, ha pl. megváltozna a szépségideál és csak 150 centis, és minimum F kosaras lányokat alkalmaznának.
Attól még lehetsz gyönyörű, hogy nem vagy magas.
Ajánlom, hogy próbáld ki magad reklámügynökségeknél. Rengetegszer keresnek csinos, átlagos vagy alacsonyabb magasságú lányokat különféle kampányokba. Tulajdonképpen ez is modellkedés. Mert ennek az egész világnak nem csak a kifutón való tipegés az egyetlen ágazata.
Kárpáti Rebeka sem magas, mégis van olyan szép, mint egy Victoria’s Secret modell és rengetegszer kérik fel különféle fotózásokra.
Mutass képet
De szerintem nem lehetsz mert túl alacsony vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!