Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Adjam fel az álmaimat? Többi...

Adjam fel az álmaimat? Többi lent!

Figyelt kérdés
Nagyon rég ota szeretnek modell lenni ha majd olyan 20éves leszek. Még fiatalabb vagyok, ezert az nyugtat hogy még nőni fogok. Ugyanis a magasságom most 163centiméter. (A testsúlyomon még dolgozok, jelenleg 53kiló vagyok.) Modelleket 170-180 centiig keresnek az a gond.. Nekem ez egy nagyon nagy álmom, es nem szeretnem feladni. Elméletileg az ember 21 éves koráig nő, az orvosom azt mondta hogy én olyan 168 centi magas lehetek majd. Még annyi, hogy nyáron szeretnék elmenni egy fotóshoz hogy készítsen rólam pár képet. A szüleimnek még nem beszeltem arrol hogy kesobb modell szeretnek lenni, viszont a barataimnak igen, es mondtak mar eleg sokat hogy sok esélyem lenne. Ti mit gondoltok erről?

2018. nov. 22. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne fuzz hozza tul sok remenyt.. altathatod magad, de nem sok eselyed van azzal a magassaggal. Raadasul, az arcod is kell, hogy kulonleges, karakteres legyen, nem csak siman szep
2018. nov. 22. 17:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem.. Hat azt nem tudom hogy mennyi karakteres az arcom. Hiába írnám le, hogy barna, termeszetesen dús es hosszu haj, nagy barna szemek, szív alakú fejforma. Ezekbol igy nem nagyon lehet kivenni hogy karakteres-e vagy sem
2018. nov. 22. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Tudom, rengetegen mondogatják ezt a “21 éves korig nő az ember” dolgot, viszont az az igazság, hogy ez csak akkor lehetséges, ha extrém későn értél. (Nekem pl. 10 évesen jött meg, és 12 éves koromban meg is álltam a növésben.)

De ne aggódj: szépség és a modellkedés nem feltétlenül fér össze.

Rengeteg (híresebb) modell (is) van, akik reménytelenül rondák, de befutottak, mert megfeleltek a torz kritériumoknak, amibe 10 emberből nagyjából 2 fér bele. Akkor is legalább ilyen elérhetetlen lenne bekerülni, ha pl. megváltozna a szépségideál és csak 150 centis, és minimum F kosaras lányokat alkalmaznának.

Attól még lehetsz gyönyörű, hogy nem vagy magas.

Ajánlom, hogy próbáld ki magad reklámügynökségeknél. Rengetegszer keresnek csinos, átlagos vagy alacsonyabb magasságú lányokat különféle kampányokba. Tulajdonképpen ez is modellkedés. Mert ennek az egész világnak nem csak a kifutón való tipegés az egyetlen ágazata.

Kárpáti Rebeka sem magas, mégis van olyan szép, mint egy Victoria’s Secret modell és rengetegszer kérik fel különféle fotózásokra.

2018. nov. 22. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
ha küldesz egy képet megmondom, h az arcod alakpján alkalmas lennél e
2018. nov. 25. 08:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Mutass képet

De szerintem nem lehetsz mert túl alacsony vagy

2018. dec. 26. 00:53
 6/8 anonim ***** válasza:
én 5.-es korom óta nem nőttem, sőt össze mentem egy centit a gerincferdülés miatt!
2019. febr. 24. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
No way, reménytelen
2019. jún. 17. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:
172 cm alatt nem lehet elkezdeni a modellkedést
2020. szept. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!