Mi a véleményetek Kate Uptonról?
# 30
XXXXXXXXXXDDDDDDDD Tudtam, hogy nem küldöd el, és kamu ez a "na gyere találkozzunk" cucc, és kitalálsz valami hülye kamusztorit :D
Szerencsétlen, élettelen senkiházi :D
#31: Gratulálok, ha egy több soros szöveget képtelen vagy értelmezni és instant mindenkit kamunak titulálsz, aki nem ugrik egyből minden szavadra, mint egy kiskutya. Tényleg egy zaklató szintű, kamu embernek tűnsz.
#32: Szervezz le egy oldaltalálkozót! :D
"Aki mást mer mondani, mint te, az nem megy ki az utcára."
Te nem mész ki az utcára, mert egy élettelen senkiházi vagy, aki modellekre veri, és nem tudja el sem képzelni, hogy az utcán jobb nők vannak. Találkozóval fenyegetőzik, aztán amikor valaki le akarja beszélni kitalál valami hülye kamutörténetet.
"Ha valaki mást emberekkel találkozott, mint te, az hazudik."
Nem találkoztál te senkivel. Van egy álláspontod, aztán kitalálsz 86 kamutörténetet, hogy a jóska meg a pista is ezt mondja, nekem higgyetek. Ezt csinálod minden kérdés alatt.
"Akinek más tetszik, mint neked vagy mást ír, az szűz."
Ilyet nem mondtam. Te mondjuk valszeg egy örökszűz kis szerencsétlen vagy.
"Több kérdésnél is paranoiás módon megpróbálod másra ráhúzni, hogy több profilról ír."
Ez pedig a te stílusod volt tegnap is. Skizofréniádat kezeltesd. Arról meg nem tehetek, hogy véletlenül az 55%-os regeddel írogattál vissza, nem az 57%-ossal, és ilyen balfax vagy.
"A találkozóról leírod, hogy nem mersz belemenni."
Nem azt írtam. Tanulj meg olvasni. Te nem mersz belemenni, csak üres fenyegetéseket tolsz.
"Volt már az oldalon olyan helyzet, hogy hasonló esetben elküldtem privátban a profilom és utána napokig kiírogatta a nevem a kérdésekhez és szidott az illető."
Te amúgy román vagy? Azok hazudnak így mint a vízfolyás :D Ezek a gyenge kamusztorik, istenem :D
"tiltás után a barátnőmnek is."
A jobb kezednek?
Beteg állat, be kéne zárni az ilyet.
# 33
Küld el a facebookod és csinálok csoportot, ketten leszünk a moderátorok.
#34: "Te nem mész ki az utcára, mert egy élettelen senkiházi vagy, aki modellekre veri, és nem tudja el sem képzelni, hogy az utcán jobb nők vannak."
A mondat első részével észre sem veszed, hogy pont azt mondtad, amit írtam? A második részét meg sosem állítottam.
"Találkozóval fenyegetőzik, aztán amikor valaki le akarja beszélni kitalál valami hülye kamutörténetet."
A találkozó nem fenyegetőzés és nem találtam ki semmi kamut. Hányszor írjam le, hogy belemegyek találkozóba, a személyes adataim nélkül? Arról nem én tehetek, ha analfabéta vagy.
"Nem találkoztál te senkivel. Van egy álláspontod, aztán kitalálsz 86 kamutörténetet, hogy a jóska meg a pista is ezt mondja, nekem higgyetek. Ezt csinálod minden kérdés alatt."
HAHÓ, újra pont azt mondtad, amit írtam. Nem érzed betegesnek, hogy aki mást tapasztalt, az szerinted senkivel sem találkozik?
"Ilyet nem mondtam. Te mondjuk valszeg egy örökszűz kis szerencsétlen vagy."
ISMÉT azt csináltad, amit írtam... A saját 2 egymást követő mondatodban sem veszed észre az ellentmondást? Látod, a netes zaklatók pont ilyen szintűek.
"Ez pedig a te stílusod volt tegnap is."
Az én stílusom, hogy több kérdésnél is ráhúzod az emberekre, hogy több profilról írnak?
"Nem azt írtam. Tanulj meg olvasni. Te nem mersz belemenni, csak üres fenyegetéseket tolsz."
Áruld el: HÁNYSZOR ÍRJAM LE, HOGY BELEMEGYEK TALÁLKOZÓBA?
Nem azt írtad? Tanulja meg olvasni? Ember... Leírtam, hogy ha lesz egy csoporttalálkozó, elmegyek. Erre TE ezt írtad: "A találkozóba meg tudja, hogy úgyse meg bele senki"
Azt írtad, a találkozóba nem megy bele SENKI. Érted, SENKI. Konkrétan magadról is leírtad.
"Te amúgy román vagy? Azok hazudnak így mint a vízfolyás :D Ezek a gyenge kamusztorik, istenem :D"
Szóval, már rasszista is vagy? Nem, nem vagyok román, de amilyen stílust hozol, az alapján egyre egyértelműbb, hogy tényleg egy netes zaklató szintjét hozod...
Kamusztorik? Volt 1-2 hónapja egy este, amikor Jaguart több kérdés alatt is elkezdte szidni 2 profil. Volt olyan, hogy feltették a képét. Balázskát kb. pár naponta előszedi pár ember és szidja. Bocs, de ezek nem kamu sztorik.
"A jobb kezednek?"
Ha a te szexuális életed kimerül a jobb kezednél, attól másé még nem.
"Beteg állat, be kéne zárni az ilyet."
A stílus maga az ember. Paranoiás vagy, minden második mondatod egy alpári beszólás, a saját mondataid sem vagy képes értelmezni és ezek után úgy érzed, hogy engem kéne bezárni? Hát, oké...
#35: Oké és ez mivel és hogy akadályozza meg azt, hogy ti ketten ne pakoljátok ki az oldalra a profilom random, amikor meglátjátok a százalékom? Az alapján, hogy mindenre ráhúzzátok, hogy kamu...
Mondjuk vicces, hogy engem támadtok a kamu profillal, de mindketten pont ugyanolyan szövegkontextusban írjátok azt, hogy a találkozó fenyegetőzés. Ebben mégis mi lenne a fenyegetőzés? Semmi. Vagy, ha ti lebeszéltek egy találkozót az ismerőseitekkel, akkor azt fenyegetőzésnek tartjátok?
Az égvilágon sehol sem játszottam itt macsót... :D Mondtam: Ha lesz egy oldaltalálkozó, elmegyek rá. Dolgozzátok fel, hogy nem kapjátok meg azt az örömöt, hogy a primitív szinteteken a profilomat is pont úgy mocskoljátok, ahogy arctalanul jelenleg is teszitek az oldalon a felhasználómmal. Szerintetek, van olyan átgondolatlan ember, aki egy csomó beszólás után odadobná nektek a profilját, hogy kirakjátok ide vagy privátban zaklassátok? Ne már...
Mentsétek el szépen a könyvjelzőkbe a kérdést és írjatok, ha lesz oldaltalálkozó. Ott találkozunk, jóéjt nethuszárok! :)
""A jobb kezednek?"
Ha a te szexuális életed kimerül a jobb kezednél, attól másé még nem."
Mondja az, aki eddig csak az anyja pináját látta :D
Hogy akarsz belemenni oldaltalálkozóba, ha sehol sem mersz felvenni kontaktot senkivel, mert fosol tőlünk?
Leírnám, hogy holnap legyél az allee előtt úgysem mernél a fosós örökszűz fejeddel odajönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!