Mi a véleményetek Kate Uptonról?
Nincs olyan, hogy álomnő. Vagyis van, ha kizárólag rémálmokra értjük.
Szép meg minden, de kb. minden nagymellű, nem elhízott nőből ki tud hozni hasonlót egy profi csapat. Bennem kb. semmit nem mozdítottak meg ezek a képek.
Női szemmel nézve sem szép. A mellei és a feneke kifejezetten taszítóak, az egész teste olyan puhánynak tűnik.
Arcra sem egy nagy eresztés, nem csúnya, de az "álomnő" kategóriától azért mérföldekre van.
És nem, nem magamat tartom az álomnő kategóriának, mielőtt bárki is ezzel jönne, de semmiképpen sem cserélnék vele.
Egyetlen dolog ami tetszik, az utolsó képen a lábai :D
# 5
Jaj de jó hogy ilyen tisztában vagy az ízlésemmel helyettem is. :D
Egyszerűen nem gerjedek rá 2 zsírcsöcsre mint az itteni kiéhezett szűzfiúk, akkor már a ronda lányokat szeretem? :D
Végigmész a westend-en vagy bármelyik nagyobb pesti plázán, ezerszer szebb, csinosabb sovány lányokat látsz, nem ilyen puhos testű luxusK-rvákat.
#7: Nem arról van szó, hogy képben vagyok e mások ízlésével. Arról van szó, hogy rendszeresen ez szokott történni az oldalon. Sokszor még 100 kilós aránytalan nőknél is abból áll a dolog, hogy 10-ből 8-9 válaszoló isteníti.
Ettől függetlenül egy vicc néhány jellemzés és nem véletlen, hogy a címlapon Kate Upton van és nem a pesti plázában rohangáló teljesen tucat lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!