Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mi a véleményetek Kate Uptonról?

Mi a véleményetek Kate Uptonról?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg álomnő vagy csak egy túlságosan futattot modell?

2018. jún. 12. 23:19
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
44%

Nincs olyan, hogy álomnő. Vagyis van, ha kizárólag rémálmokra értjük.

Szép meg minden, de kb. minden nagymellű, nem elhízott nőből ki tud hozni hasonlót egy profi csapat. Bennem kb. semmit nem mozdítottak meg ezek a képek.

2018. jún. 12. 23:23
 2/48 anonim ***** válasza:
33%
Nekem egyáltalán nem jön be azzal a bibircsókos kocamalac fejével, tehén tőgyeivel és formátlan seggével.És ezek még a szarrá photoshoppolt képek pedig. :D
2018. jún. 12. 23:25
 3/48 anonim ***** válasza:
@1:+1 azzal a különbséggel, hogy szerintem vonzó nő, de semmi extra vagy különleges.
2018. jún. 12. 23:26
 4/48 anonim ***** válasza:
69%
Semmi. Smink, effektek, beállítás nélkül közelebb lenne az átlagoshoz, mint a széphez.
2018. jún. 12. 23:28
 5/48 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem szép, formás nő. Nekem nem az ideálom, de határozottan jól néz ki. Az előttem szólóknak meg rakj be egy random képet egy ronda nőről, akiről azt gondolják, hogy az oldalon befűzhetik és majd ajnározzák.
2018. jún. 12. 23:33
 6/48 anonim ***** válasza:
39%

Női szemmel nézve sem szép. A mellei és a feneke kifejezetten taszítóak, az egész teste olyan puhánynak tűnik.

Arcra sem egy nagy eresztés, nem csúnya, de az "álomnő" kategóriától azért mérföldekre van.

És nem, nem magamat tartom az álomnő kategóriának, mielőtt bárki is ezzel jönne, de semmiképpen sem cserélnék vele.

Egyetlen dolog ami tetszik, az utolsó képen a lábai :D

2018. jún. 12. 23:33
 7/48 anonim ***** válasza:
73%

# 5

Jaj de jó hogy ilyen tisztában vagy az ízlésemmel helyettem is. :D

Egyszerűen nem gerjedek rá 2 zsírcsöcsre mint az itteni kiéhezett szűzfiúk, akkor már a ronda lányokat szeretem? :D

Végigmész a westend-en vagy bármelyik nagyobb pesti plázán, ezerszer szebb, csinosabb sovány lányokat látsz, nem ilyen puhos testű luxusK-rvákat.

2018. jún. 12. 23:36
 8/48 anonim ***** válasza:

#7: Nem arról van szó, hogy képben vagyok e mások ízlésével. Arról van szó, hogy rendszeresen ez szokott történni az oldalon. Sokszor még 100 kilós aránytalan nőknél is abból áll a dolog, hogy 10-ből 8-9 válaszoló isteníti.

Ettől függetlenül egy vicc néhány jellemzés és nem véletlen, hogy a címlapon Kate Upton van és nem a pesti plázában rohangáló teljesen tucat lányok.

2018. jún. 12. 23:40
 9/48 anonim válasza:
Jó, csöcsös, telt nőci. Láttam ahogy mozog a fa szon (fappening), egész jó lehet az ágyban. :)
2018. jún. 12. 23:42
 10/48 A kérdező kommentje:
Én nem mondanám csúnyának, inkább eltér a megszokott plasztikázott mellű fitnesz lányoktól.
2018. jún. 12. 23:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!