Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Mi a véleményetek Kate Uptonról?

Mi a véleményetek Kate Uptonról?

Figyelt kérdés

[link]

Tényleg álomnő vagy csak egy túlságosan futattot modell?

2018. jún. 12. 23:19
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:

#13: Kérlek mesélj arról a logikáról, hogy miért lenne szűz, aki nevet azon, hogy az ilyen jellegű kérdéseknél mennyire más válaszok érkeznek... :D Lelki szemeim előtt látom, ahogy a nagy alfa srácok lekoptatnák Kate Uptont egy olyan szöveggel, hogy milyen gáz az alakja és mennyire nem néz ki jól...

#15: Nem ismerek sok pesti lányt, de én már hallottam pesti lánytól! :D

#16: Miért csorgatnám photoshop modellekre a nyálam? Láttam a fappeninges képeit és bizony egy olyan formás nő, akire elég kevés pasi mond nemet. Van a környezetemben hasonló nő... És khm, kb. minden férfi csorgatja rá a nyálát. Mondjuk tény, hogy nem siránkozik a csajszi, hogy nem kell néhány gyk-s srácnak.

2018. jún. 13. 00:01
 22/48 anonim ***** válasza:
39%

Jók ezek a képek. Ilyen egy felkapott, modern nő. :D

Már csak arra lennék kíváncsi, nekem mit kellene letenni az asztalra, hogy a People magazin címlapjára kerüljen miközben a középső ujjamat mutogatva éppen ráélvezek egy nő arcára. :D

Meg arra is, hogy a feministák hány óra tiltanák be. Persze ezekben a modern nőkben annyi, de annyi érték van.

2018. jún. 13. 00:04
 23/48 anonim ***** válasza:
Még írjál bele pár kamutörténetet a válaszaidba, hátha jobban alátámasztod az igazadat. Esetleg azt, hogy amikor pesten voltál minden férfi Kate Uptonról áradozott neked.
2018. jún. 13. 00:05
 24/48 anonim ***** válasza:

#23: "Nem hallottam még egy pesti lánytól sem, hogy Kate Upton alakjára irigykedne"

Még írjál pár kamutörténetet arról, hogy amikor blabla... Igazán meggyőző érv volt, köszönöm! :)

Részemről off a téma, azért majd a többi válaszon is röhögök egy sort. Jó recsipartit estére! :D

2018. jún. 13. 00:14
 25/48 anonim ***** válasza:

"Jó recsipartit estére! :D"

Mondja az aki modellekre veri, utcára meg nem menne ki megnézni, hogy mi a helyzet.

2018. jún. 13. 00:18
 26/48 anonim ***** válasza:
#25: Verem modellekre és amatőr anyagra is. Ma nem fogom, mert találkoztam délután a barátnőmmel. Az utcára pedig kimegyek (ahogy mindenki más, wtf elég durva lenne, ha nem mozdulnék ki), de számodra nem megy ki az utcára az, aki mást tapasztalt, mint te.
2018. jún. 13. 00:23
 27/48 anonim válasza:

# 26

Te ugyan az a nyomorék vagy, aki tegnap este a segges csajt védte a párom.huról :D

Ott is körberöhögött mindenki amikor el akartad hitetni velünk h csajod van :D

Bujjál el kate upton meg egy bálna

2018. jún. 13. 00:27
 28/48 anonim ***** válasza:

#27: Igen, ugyanaz. Akkor is feltettem a kérdést, hogy hányan vállalnának egy személyes találkozót velem és a barátnőmmel és hányan vállalnák utána a bocsánatkérést. Hát, Jaguaron kívül nem sokan voltak képesek reagálni az egyszerű kérdésemre... :D

Esetleg lesz valami oldaltali a nyáron? Ha ráérünk, akkor elugranánk rá. Ott végre pár "fújnincsiscsajodmermástmondolmindén" emberke szembesülhetne azzal, hogy mennyire betegesen zárkózott világban él.

2018. jún. 13. 00:43
 29/48 anonim ***** válasza:

# 27

Csak tegnap az 57%-os regisztrációjával irkálta azt, de ahogy elnézem most is írt azzal is ehhez a kérdéshez. :D

A találkozóba meg tudja, hogy úgyse meg bele senki, hazudozik tovább nyugodtan. De tudod mit, privátban jöhet a facebookod.

2018. jún. 13. 00:48
 30/48 anonim ***** válasza:

#29: Szóval, amit eddig felmutattál:

- Aki mást mer mondani, mint te, az nem megy ki az utcára.

- Ha valaki mást emberekkel találkozott, mint te, az hazudik.

- Akinek más tetszik, mint neked vagy mást ír, az szűz.

- Több kérdésnél is paranoiás módon megpróbálod másra ráhúzni, hogy több profilról ír.

- A találkozóról leírod, hogy nem mersz belemenni.

Ne haragudj, de ilyen beteg hozzáállású embernek nem küldöm el a profilom. Volt már az oldalon olyan helyzet, hogy hasonló esetben elküldtem privátban a profilom és utána napokig kiírogatta a nevem a kérdésekhez és szidott az illető. A facebookon meg egy kamu profillal írogatott nekem, aztán tiltás után a barátnőmnek is. A paranoiád elég hasonló az illetőhöz, meg az is, hogy élőben nem mersz találkozni.

Mondtam: Ha lesz oldaltalálkozó, akkor a nicknevemet, a százalékom és a válaszaim lazán felvállalva elmegyek rá, de személyes adatokat nem fogom olyanoknak közzétenni, akik ilyen alpári, primitív és beteges módon viselkednek. Nincs kedvem több netes zaklatóhoz.

2018. jún. 13. 01:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!