Mi a véleményetek Kate Uptonról?
#13: Kérlek mesélj arról a logikáról, hogy miért lenne szűz, aki nevet azon, hogy az ilyen jellegű kérdéseknél mennyire más válaszok érkeznek... :D Lelki szemeim előtt látom, ahogy a nagy alfa srácok lekoptatnák Kate Uptont egy olyan szöveggel, hogy milyen gáz az alakja és mennyire nem néz ki jól...
#15: Nem ismerek sok pesti lányt, de én már hallottam pesti lánytól! :D
#16: Miért csorgatnám photoshop modellekre a nyálam? Láttam a fappeninges képeit és bizony egy olyan formás nő, akire elég kevés pasi mond nemet. Van a környezetemben hasonló nő... És khm, kb. minden férfi csorgatja rá a nyálát. Mondjuk tény, hogy nem siránkozik a csajszi, hogy nem kell néhány gyk-s srácnak.
Jók ezek a képek. Ilyen egy felkapott, modern nő. :D
Már csak arra lennék kíváncsi, nekem mit kellene letenni az asztalra, hogy a People magazin címlapjára kerüljen miközben a középső ujjamat mutogatva éppen ráélvezek egy nő arcára. :D
Meg arra is, hogy a feministák hány óra tiltanák be. Persze ezekben a modern nőkben annyi, de annyi érték van.
#23: "Nem hallottam még egy pesti lánytól sem, hogy Kate Upton alakjára irigykedne"
Még írjál pár kamutörténetet arról, hogy amikor blabla... Igazán meggyőző érv volt, köszönöm! :)
Részemről off a téma, azért majd a többi válaszon is röhögök egy sort. Jó recsipartit estére! :D
"Jó recsipartit estére! :D"
Mondja az aki modellekre veri, utcára meg nem menne ki megnézni, hogy mi a helyzet.
# 26
Te ugyan az a nyomorék vagy, aki tegnap este a segges csajt védte a párom.huról :D
Ott is körberöhögött mindenki amikor el akartad hitetni velünk h csajod van :D
Bujjál el kate upton meg egy bálna
#27: Igen, ugyanaz. Akkor is feltettem a kérdést, hogy hányan vállalnának egy személyes találkozót velem és a barátnőmmel és hányan vállalnák utána a bocsánatkérést. Hát, Jaguaron kívül nem sokan voltak képesek reagálni az egyszerű kérdésemre... :D
Esetleg lesz valami oldaltali a nyáron? Ha ráérünk, akkor elugranánk rá. Ott végre pár "fújnincsiscsajodmermástmondolmindén" emberke szembesülhetne azzal, hogy mennyire betegesen zárkózott világban él.
# 27
Csak tegnap az 57%-os regisztrációjával irkálta azt, de ahogy elnézem most is írt azzal is ehhez a kérdéshez. :D
A találkozóba meg tudja, hogy úgyse meg bele senki, hazudozik tovább nyugodtan. De tudod mit, privátban jöhet a facebookod.
#29: Szóval, amit eddig felmutattál:
- Aki mást mer mondani, mint te, az nem megy ki az utcára.
- Ha valaki mást emberekkel találkozott, mint te, az hazudik.
- Akinek más tetszik, mint neked vagy mást ír, az szűz.
- Több kérdésnél is paranoiás módon megpróbálod másra ráhúzni, hogy több profilról ír.
- A találkozóról leírod, hogy nem mersz belemenni.
Ne haragudj, de ilyen beteg hozzáállású embernek nem küldöm el a profilom. Volt már az oldalon olyan helyzet, hogy hasonló esetben elküldtem privátban a profilom és utána napokig kiírogatta a nevem a kérdésekhez és szidott az illető. A facebookon meg egy kamu profillal írogatott nekem, aztán tiltás után a barátnőmnek is. A paranoiád elég hasonló az illetőhöz, meg az is, hogy élőben nem mersz találkozni.
Mondtam: Ha lesz oldaltalálkozó, akkor a nicknevemet, a százalékom és a válaszaim lazán felvállalva elmegyek rá, de személyes adatokat nem fogom olyanoknak közzétenni, akik ilyen alpári, primitív és beteges módon viselkednek. Nincs kedvem több netes zaklatóhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!