Hogy kezdjem el? Mit kell csinálnom ahhoz, hogy modell lehessek?
Figyelt kérdés
Először is azt szeretném kérdezni, hogy hogyan mondjam el anyukámnak, hogy én ezt szeretném csinálni? Amikor a tévében egy ilyen adás ment akkor mondtam, hogy ez olyan jó, és úgy kipróbálnám, de ők meg csak azt mondták, hogy mi ebben a jó?. Szóval nem tudom. Félek felhozni ezt a témát. És arra gondoltam, hogy akkor ha anyu belemegy akkor ugye elküldöm egy ügynökségnek a jelentkezést és lesz ami lesz. Viszont az Attractive- nél láttam, hogy oda például a fürdőruhás képhez magassarkút kérnek. Ez muszály? Mert nekem 13 évesen nincs magassarkúm, és anyuét nem tudom felvenni, mert az én lábam 4 számmal nagyobb. De ,, jó benyomást" akarok kelteni a képekkel, mert tényleg olyan vagyok, hogy2018. febr. 22. 20:58
1/9 A kérdező kommentje:
*hogy mindig követem a szabályokat és próbálok 100%-ig pontos lenni. Tehát akkor vegyünk egy magassarkút?
Előre is köszi :3
2018. febr. 22. 21:00
2/9 A kérdező kommentje:
És 13 éves vagyok, ha ez kell :)
2018. febr. 22. 21:00
3/9 anonim válasza:
Magasságot/testsúlyod? Cici gondolom még nincs, arc?
4/9 anonim válasza:
Ha gondolod írj és segítek :) Bár én a VM-nél vagyok "belsős" de gondolom úgyse egy helyre jelentkeznél :)
5/9 A kérdező kommentje:
A magasságom 170 cm, ez tudom, hogy kevés, de remélem, hogy még nőhetek. A testsúlyom 54 kg. Csípő: 90 Derék: 68, ebből szeretnék lefaragni. Mell: 82
2018. febr. 23. 06:05
7/9 anonim válasza:
Ha lehet inkább tanulj egy más, jó keresettel kecsegtető szakmát, egyébként is ez csak azoknak jó, akik 100%-os az alakjuk és az arcuk, hidd el, nem akarok rosszat
8/9 anonim válasza:
Nem a magassarkú a muszáj hanem hogy lássák az alakodat. Azzal csak magadnak segítesz mert akkor szebb lesz a tartásod de nem hiszem h kötelező...mindenképpen beszélj anyuddal mielőtt jelentkezz mert őt is be fogják hívniv eled ha tetszel nekik. amúgy attractive jó választás az itteni válaszok szerint is. jónak pl mondjad a nyelvtanulás, utazás, csomó emberrel megismerkedhetsz, ilyesmi?
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :3
2018. febr. 25. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!