Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Elég magas vagyok hozzá?

Elég magas vagyok hozzá?

Figyelt kérdés
Hobbiból tervezek modellkedni, viking kultúra darabjaival. Körberöhögnek a 177 centim miatt, vagy ez az ottani mércéhez képest elfogadható? (nő vagyok)

2018. febr. 2. 06:27
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Süket vagyok hozzá, de kifutó vagy fotómodell? A 177 cm azért nem annyira alacsony, igaz, magassarkút nemigen hordhatsz az említett témakörben amiről szintén fogalmam sincs, de ennyi biztos. Ha az egyéb "jellemzőid" rendben vannak akkor rajta!
2018. febr. 2. 06:41
 2/6 anonim ***** válasza:
21%
miért, mennyi szeretnél lenni, 190? nőnek már így is túl magas vagy.
2018. febr. 2. 06:48
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Fotómodell. Kedvtellésből, ami később jó bemutató anyag lehet, ha komolyabban szeretnék vele foglalkozni. Végül is csak a szórakozásra megy ki.

#2 "Nőnek már túl magas vagy" :D lehet farkam is nőtt azóta, hogy túlléptem a magyar átlagot.

2018. febr. 2. 12:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Bármilyen mércével jó.
2018. febr. 2. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:
12%
177 ,nagyon ideális, ha a testalkatos passszol ehhez a magassághoz ?)))) akkor mehet
2018. febr. 12. 20:23
 6/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok,hajrá

177 az pont egy olyan magasság, ami piacképes , ha ehhez képest más kvalitásaid is megvannnak , ami bizony kell,akkor előre:))

2018. febr. 12. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!