A 186 cm túl magas? 16f
Figyelt kérdés
A suliban nagyából vegyes magasságú a baráti köröm vannak nálam alacsonyabbak is egymagasak is és magasabbak is de mégis sokszor mondják azt hogy milyen magas vagyok. És sokan vannak akik aztmondják hogy azta milyen jó magas vagy valakik meg azt mondják hogy azta de magas vagy alig érlek fel és tudom hogy így leírva nem nagyon lehet éreztetni a különbséget de a lényeg hogy valaki szerint sok hogy olyan magas vagyok valaki szerint pedig nagyon jó és tudom hogy az ember függő hogy ki mit gondol de mégis úgy nagy általánosságban a 186 cm túl magas vagy jó és hogy ha mondjuk beszélgetek valakivel aki mondjuk tíz centivel kisebb nálam akkor nem e gondolja azt hogy hú de nagyon magas vagy mindjárt megfájdúl a nyakam? A értelmes válaszokat előre is köszönöm a és bocsánat hogy olyan hosszú lett:))2018. jan. 26. 22:30
1/9 anonim válasza:
10 centinél nem fájdul meg az ember nyaka, a párom 13 centivel magasabb nálam és ez a különbség még nagyon laza.
Nem túl magas a 186 centi a mai világban, a 175 centis fiúkat már évtizedekkel ezelőtt is alacsonynak tartották néhol... A 186 az teljesen jó.
Vannak 2 méter fölötti lányok, na az magas :D
Én magasnak tartom a 186 centit (a 163 centimmel :( lány vagyok, de ez lánynak is pici, bár sokan még alacsonyabbak), de semmi különösnek, rengeteg ember ekkora, nem egy szokatlan dolog. Szerintem jól ítélem meg.
2/9 anonim válasza:
30 millió ilyen kérdés van már itt...
3/9 anonim válasza:
Nem túl magas. 184 vagyok, párom velem egymagas.
21N 23F
4/9 anonim válasza:
Én ugyanennyi vagyok. 16/F
Nem én vagyok a legmagasabb.
De megjegyezték már többen is, hogy milyen magas vagyok. Nincs ezzel semmi gond.
6/9 anonim válasza:
Örülök, hogy ennyi szabadidőd van, hogy hetente ki tudod írni ezt a kérdést újra meg újra. Én már kezdem unni...
7/9 A kérdező kommentje:
En is orulok hogy ennyi szabad idod van hogy hetente feljossz erre az oldalra es az ilyen kerdeseket nezed hogy aztan beirhass egy olyat aminek koze sincsen a kerdesnek es amit senki se kerdezett. Eloszor irom ki amugy
2018. jan. 27. 08:43
8/9 anonim válasza:
Ismered törpicúrt? Még ő is nevet 186 cm ,,🐮👦😹
9/9 anonim válasza:
Mit számít a magasság??A neandervölgyi ősember átlagosan 165 cm magas volt és vagy 2x akkora erő volt benne,mint egy mai edzett emberben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!